Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/12/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [03/12/21]
Ζώδια σήμερα: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.
Ζώδια σήμερα: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός 

Ξεκούραση και ηρεμία θα αναζητήσετε, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εκτονώσετε την πίεση που έχει συσσωρευτεί μέσα σας τον τελευταίο καιρό. Θα επιδοθείτε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, φιλικές προτάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις με αποτέλεσμα να ανέβει η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς  ίσως να περάσετε σε προτάσεις ανανέωσης, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεφύγετε από υποχρεώσεις και ευθύνες που βαραίνουν τη σκέψη και την ψυχολογία σας. Στα οικογενειακά σας θέματα θα δείξετε άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον, σε γονείς και αδέλφια θα προσφέρετε τη βοήθεια σας. Σε περίπτωση που αναγκαστείτε να δώσετε υποσχέσεις το νου σας στις υπερβολές, μη τάξετε κάτι που θα είναι δύσκολο να το προσφέρετε, οριοθετήστε τον ενθουσιασμό σας.

Ταύρος

Αυτοεκτίμηση και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα περάσετε σε προσεγγίσεις σας, ωστόσο αν υπάρχουν δυσκολίες προσοχή στην πεισματική αντίδραση, στην εμμονή και την απαιτητική διάθεση. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, φανείτε άμεσοι και ουσιαστικοί αφήστε να βγει στην επιφάνεια η θετική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας. Χαλιναγωγείστε τις εσωτερικές σας τάσεις, καλό θα είναι να υπάρχει ισορροπία και μέτρο. Στα πρόσωπα σας ζητήματα συζητήστε με ηρεμία, μιλήστε με σαφήνεια, μη δώσετε παράταση σε υποθέσεις που χρήζουν άμεση διεκπεραίωση. Τα προβλήματα σας και γενικότερα τις δύσκολες υποθέσεις σας συμβουλεύω να τις αντιμετωπίσετε με αμεσότητα, ψάξτε να βρείτε λύσεις, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας δημιουργούν αβεβαιότητα.

Δίδυμος

Αντικειμενική και λογική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, ίσως να αφορά συζήτηση ξεκαθαρίσματος για θέμα που είναι ανοιχτό απ το παρελθόν. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, φανερώστε τα συναισθήματα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατανόηση δεν θα υπάρξει απόρριψη. Σε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να  αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε.

Καρκίνος

Χαλιναγωγήστε την αντιδραστικότητα σας, σήμερα προσοχή να μην βγει στην επιφάνεια η πεισματική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε κάποια θέματα ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε επίμονοι, προσκολλημένοι στις δικές σας θεωρίες και απόψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε την διαλλακτικότητα, αφήστε περιθώρια συνεννόησης. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως πιεστικοί προσοχή στις επαφές με τα οικογενειακά σας άτομα, σε περίπτωση που υπάρξουν διχογνωμίες καλό θα είναι να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Είναι πολύ πιθανόν να χαθεί ο εσωτερικός σας έλεγχος, προσοχή θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Διαχειριστείτε τον συναισθηματικό σας κόσμο, προσπαθήστε να κατασταλάξετε και να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

Λέων 

Χαλαρότητα θα υπάρξει στις ενέργειες σας σήμερα θα φανείτε ενθουσιώδεις, αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Η δοτικότητα σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση φίλων και οικογενειακών σας προσώπων, το κλίμα θα είναι ευχάριστο και συνεννοήσιμο. Παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, κατασταλάξτε στις απόψεις και στις βλέψεις σας, μην παγιδευτείτε στα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, θα υπάρξουν συνεννοήσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και ενδυνάμωση δεσμών. Σήμερα με συμφιλιωτική κατάληξη θα κλείσει ένα ζήτημα κόντρας, η δυναμική και προσγειωμένη σας στάση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δοθεί λύση. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, προσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Παρθένος

Επιθυμία σας θα είναι να ηρεμήσετε, σήμερα κάπως αποστασιοποιημένα θα χειριστείτε τις υποθέσεις, δε θα θελήσετε πιέσεις και αγχωμένες καταστάσεις, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας. Ανάγκη σας θα είναι να περάσετε όμορφα, χαλαρές θα είναι οι διαθέσεις σας. Στον οικογενειακό σας τομέα θα υπάρξουν συνομιλίες με συγγενικά και αγαπημένα σας άτομα, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Εσείς οι στρεσαρισμένοι σήμερα θα αφήσετε στην άκρη τις απαισιόδοξες σκέψεις, αλλάζετε οπτική γωνία, θα θελήσετε να αδειάσετε τη σκέψη και το μυαλό σας. Η στάση σας θα είναι δεχτική, οι συναναστροφές σας θα είναι ανέμελες, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποβάλλεται το άγχος.

Ζυγός 

Αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, σήμερα στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι’ αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση. Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, απολαύστε τις ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν. 

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις.

Τοξότης

Σήμερα ενδεχομένως να είναι κάπως δύσκαμπτη η στάση σας, οι σκέψεις σας δεν θα είναι εναλλακτικές, προσοχή στην κάθετη και απόλυτη στάση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις πίεσης, ο τρόπος συμπεριφοράς και ομιλίας σας δεν θα πρέπει να γίνει απότομος. Τολμηρή θα είναι η στάση σας στα καινούργια ενδεχόμενα που θα υπάρξουν, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας. Δεν θα απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε, θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προδιαγραφές και να πράξετε αναλόγως με τις μελλοντικές προοπτικές που θα υπάρξουν. Αν θέλετε να βρεθεί λύση σε συγκεκριμένο οικογενειακό σας θέμα, θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και με συναισθηματική κατανόηση. Προστατευτική θα είναι η στάση σας σε άτομα που τα θεωρείτε αδύναμα.

Αιγόκερως

Προσοχή στις ευέξαπτες αντιδράσεις, σήμερα κάποια άτομα ίσως να σας προκαλέσουν με τις πεισματικές τους διαθέσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε και χάσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Στοχεύστε στις εποικοδομητικές συμφωνίες, στη συνεννόηση και στην ομαλή συνεργασία. Σε οικογενειακά θέματα καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε, να εξηγήσετε, και να βρείτε δίοδο συνεννόησης. Θα γίνουν συζητήσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις διαφωνίες σας ή να τερματίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να υπάρχουν. Συζητήστε για ανέμελα θέματα, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Εσείς οι προβληματισμένοι κάντε την προσπάθεια να αποφύγετε τις αγχωτικές σκέψεις.

Υδροχόος

Προσοχή σε αντιδραστικές ενέργειες που θα απορρέουν από ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή απωθημένα. Αν υπάρχουν υποθέσεις και όνειρα που για κάποιον λόγο έμειναν στη μέση προσπαθήστε να περάσετε στην υλοποίηση τους, μη χάσετε επιπλέον χρόνο επιρρίπτοντας ευθύνες στους τρίτους. Ενδυναμώστε την αυτοπεποίθηση σας, τίποτα δεν έχει χαθεί, περάσετε σε διεκδικήσεις. Αν έχετε θέληση να είστε σίγουροι πως θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αποφασιστική θα είναι η στάση σας. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε ή να διαφοροποιήστε τα δεδομένα σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το μεγάλο βήμα της αλλαγής. Βελτίωση θα υπάρξει στις σχέσεις σας φιλικές ή οικογενειακές, λύνεται ζητήματα που προκλήθηκαν από παρορμητικά λόγια, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση. 

Ιχθύς 

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διστακτικότητα, ανασταλτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, για κάποια θέματα θα αδρανήσετε ίσως να δείξετε απόλυτη αδιαφορία. Προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μεγάλες αντιφάσεις, εκτοπίστε την καχυποψία. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, για να μην πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα καλό θα είναι να αντιληφθείτε τις καταστάσεις σφαιρικά και όχι μονόπλευρα εστιάζοντας μονό στα αρνητικά. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι περιορισμένη, πολύ πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που ασκούν επάνω σας αρνητική επιρροή. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυταπάτες, αλλάξτε την οπτική σας γωνία, αν δεν νιώθετε έτοιμοι για αποφάσεις τότε κινηθείτε χαλαρά, μην πιέσετε τον εαυτό σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments