Ελλάδα

Λάρισα: Πέθανε 14 ετών μαθήτρια από κορωνοϊό

Λάρισα: Πέθανε 14 ετών μαθήτρια από κορωνοϊό
Λάρισα: Η 14χρονη μαθήτρια μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 09:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, ενώ νοσούσε από κορωνϊό.

Θλίψη στη Λάρισα έχει προκαλέσει η είδηση ότι μαθήτρια μόλις 14 ετών είχε κολλήσει κορωνοϊό, και πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης μετά από τη μεγάλη μάχη που έδωσε.  Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η μαθήτρια μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου στις 09:30 το πρωί με προκάδριο άλγος, καθώς είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Οι γιατροί από τις εξετάσεις που έκαναν στην 14χρονη μαθήτρια διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο, πιθανότατα από επιπλοκή του κορωνοϊού και αποφάσισαν να κάνουν διακομιδή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Λάρισα

Έπαθε συνεχόμενες ανακοπές

Δυστυχώς όμως η 14χρονη δεν πρόλαβε να διακομιστεί εγκαίρως, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, έπαθε απανωτές ανακοπές.

Οι γιατροί τη διασωλήνωσαν, αλλά ούτε στη ΜΕΘ δεν πρόλαβαν να τη μεταφέρουν, αφού η 14χρονη άφησε την τελευταία πνοή της  στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Οι δικοί της άνθρωποι είναι απαρηγόρητοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως κόπηκε όσο γρήγορα και άδικα το νήμα της ζωής της.

Οι πληροφορίες μεταφέρουν πως το άτυχο κοριτσάκι νοσούσε από κορωνοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, αλλά το περνούσε πολύ ελαφρά στο σπίτι της, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της. κορωνοϊός

Έπαθε έμφραγμα το άτυχο κοριτσάκι στη Λάρισα

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το έμφραγμα που έπαθε το παιδί, να είναι από επιπλοκή της νόσου, που ίσως της δημιούργησε καρδιακή ανεπάρκεια.

Την ακριβή αιτία θανάτου του κοριτσιού θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει, ωστόσο και οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι από το χαμό της 14χρονης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments