Πως Να

Πώς κάνεις αναστροφή στην Αττική Οδό χωρίς να ξαναπληρώσεις διόδια

Πώς κάνεις αναστροφή στην Αττική Οδό χωρίς να ξαναπληρώσεις διόδια
Αττική Οδό: Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή για να κάνεις αναστροφή, όμως υπάρχουν δύο σημεία που γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να πληρώσεις ξανά.

Η διαδρομή είναι πολυξακουσμένη. Έπρεπε να πάρεις τον δρόμο για να ακολουθήσεις το ρεύμα προς Ελευσίνα και μπήκες σε αυτό για Μαρκόπουλο, ή το αντίστροφο. απλώς έχασες την έξοδο στην οποία ήθελες να βγεις. Τι κάνουμε τώρα; Πολλοί έχουν μπει στη διαδικασία να βγουν στην πρώτη έξοδο και να μπουν ξανά στην Αττική Οδό, προς τη σωστή κατεύθυνση αυτή τη φορά, πληρώνοντας δεύτερα διόδια. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να κάνεις «αναστροφή» χωρίς να δώσεις ξανά το αντίτιμο. Πώς θα το κάνεις; Σε δύο σημεία που όλοι έχουμε συναντήσει αρκετές φορές. Αττική Οδό

Από Μαρκόπουλο (αεροδρόμιο) προς Ελευσίνα

Αν ο δρόμος σου είναι προς Μαρκόπουλο (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) και θες να γυρίσεις προς Ελευσίνα, θα φτάσεις μέχρι το ΣΕΑ Μεσογείων. Βγαίνεις στο 40o χιλιόμετρο και κάνεις αριστερά στη γέφυρα. Αφού περάσεις πάνω από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κάνεις ξανά αριστερά (κατευθύνεσαι προς το βενζινάδικο) και έχεις βγει ξανά στην Αττική Οδό, με κατεύθυνση προς την Ελευσίνα, χωρίς να ξαναπληρώσεις. Αττική Οδό

Από Ελευσίνα προς Μαρκόπουλο (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος)

Αν ο δρόμος σου είναι προς Ελευσίνα και θέλεις να κάνεις αναστροφή προς Μαρκόπουλο (αεροδρόμιο), τότε θα φτάσεις μέχρι το ΣΕΑ Ασπροπύργου. Προσπερνάς το βενζινάδικο, ακολουθείς όλο ευθεία την ταμπέλα για αεροδρόμιο και μπαίνεις στο τούνελ. Δεν σταματάς και συνεχίσεις κάνοντας δεξιά, μετά στρίβεις ξανά δεξιά και βγαίνεις στην Αττική Οδό χωρίς διόδια και χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο (αεροδρόμιο).

Είναι αυτονόητο ότι δεν είναι ανάγκη  πάντα να ταξιδέψεις μέχρι αυτά τα δύο σημεία για να κάνεις αναστροφή. Τα βάζεις κάτω και επιλέγεις με βάση το πόσο απέχεις από αυτά τα σημεία. Αν γλιτώσεις τα χρήματα από τα διόδια αλλά τα ξοδέψεις σε βενζίνη, μαζί με τζάμπα χρόνο, δεν αξίζει. Τα δύο «παραθυράκια» για… δωρεάν αναστροφή συμφέρουν μόνο αν βρίσκεσαι εκεί κοντά και θέλεις να γυρίσεις προς την άλλη πλευρά. Αλλιώς, βγαίνεις στην πρώτη έξοδο και μπαίνεις πάλι στην είσοδο του αυτοκινητοδρόμου, πληρώνοντας ξανά το αντίτιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments