Ελλάδα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες – Παραμένουν ανοιχτές όπου υπάρχουν ουρές

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν οι κάλπες – Παραμένουν ανοιχτές όπου υπάρχουν ουρές
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Έκλεισαν στις 20:00 τα εκλογικά κέντρα στα οποία έχει ολοκληρωθεί μέχρι αυτή την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Έκλεισαν στις 20:00 τα εκλογικά κέντρα στα οποία έχει ολοκληρωθεί μέχρι αυτή την ώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ανοιχτά θα παραμείνουν αυτά, στα οποία ακόμα υπάρχει κόσμος που περιμένει και δεν έχει καταφέρει να ψηφίσει μέχρι τώρα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πότε θα μάθουμε τα αποτελέσματα

Τα πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας γύρω στις 22:00 το βράδυ. Εκείνη την ώρα αναμένεται να έχουμε αποτυπωμένο το 15% των αποτελεσμάτων σε πανελλαδικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εικόνα για το αν και ποιοι θα προκριθούν.

Νέα παράταση ζήτησαν νωρίτερα Παπανδρέου και Λοβέρδος

Παράταση τουλάχιστον μιας ώρας δόθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, για τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για την εκλογή νέας ηγεσίας του κόμματος.

Την παράταση της ψηφοφορίας στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής για άλλη μία ώρα, δηλαδή μέχρι και τις 21:00, ζήτησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής, τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments