Lifestyle

DWTS: Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με τον χορό τους οι παίκτριες του GNTM

DWTS: Ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με τον χορό τους οι παίκτριες του GNTM
DWTS: Πήρε φωτιά το stage, με τον καυτό τους χορό, τα πρώην μοντέλα του GNTM έκαναν μια guest εμφάνιση στο μουσικοχορευτικό show του ΣΤΑΡ που ξεσήκωσε.

Πήρε φωτιά το stage του DWTS, με τον καυτό τους χορό, τα πρώην μοντέλα του GNTM έκαναν μια guest εμφάνιση στο μουσικοχορευτικό show του ΣΤΑΡ. Βέβαια δεν ήταν μόνες τους στο σόου, αφού στην πορεία ανέβηκαν κι άλλοι παίκτες από το GNTM στην σκηνή, όπως η Άννα Μαρία Ηλιάδου κι ο Δημοσθένης Τζουμάνης.

Τι χόρεψαν τα μοντέλα

Πιο συγκεκριμένα η Χαρά Παππά και η Σπυρούλα Κάιζερ  χάρισαν στο σόου ένα sexy και ξεσηκωτικό street latin, μαζί με τον Γιούρι και τον Αργύρη. Οι δυο τους έδειξαν περίτρανα ότι εκτός από τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου, έχουν ικανότητες και με τον χορό κι ενθουσίασαν τόσο τους κριτές όσο και την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά. Τα σχόλια εστίασαν στο πόσο φλογερές και ξεσηκωτικές ήταν στο παρκέ. DWTS

Λίγα λάγια για το μοντέλο Σπυρούλα Κάιζερ

Η Σπυρούλα Καίζερ είναι 24χρονο μοντέλο που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece Next Top Model. Ήταν στον διαγωνισμό μόδας από την αρχή και έφτασε μέχρι την τελική 12αδά. Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το GNTM, το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία της στο instagram από το Ντουμπάι, φορώντας μάλιστα αντίστοιχα ρούχα με αυτά που την έβγαλαν από το παιχνίδι.

“Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ”, έγραψε.

DWTS

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments