Lifestyle

Πύρρος Δήμας: Αυτή είναι η νέα του σχέση

Πύρρος Δήμας: Αυτή είναι η νέα του σχέση
Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor.

Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή. Ο θρύλος της άρσης βαρών εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η 39χρονη πρώην αθλήτρια του άλματος επί κοντώ και ο 50χρονος πλέον πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών έκαναν προ ημερών την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, στο κέντρο όπου τραγουδά ο καλός φίλος του μεγάλου αθλητή, Αντώνης Ρέμος. Ενώ η κάμερα του Happy Day τους συνάντησε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

H νέα σύντροφος του Πύρρου Δήμα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor φτάνοντας στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την τέταρτη θέση.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και η Αφροδίτη Σκαφιδά δεν έχουν κάνει καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο δεν δείχνουν και να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων.

Πύρρος Δήμας: Ερωτευμένος με πρώην παίκτρια του Survivor 4 χρόνια μετά το θάνατο της Αναστασίας (ΕΙΚΟΝΑ)
 

Πύρρος Δήμας: Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης προχώρησε, σε μια εξομολόγηση καρδιάς για την σύζυγό του, Αναστασία η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο της συζύγου του, η οποία έφυγε από τη ζωή τρία χρόνια πριν νικημένη από τον καρκίνο.Να σημειωθεί πως πριν λίγο καιρό έχασε και την μητέρα του. Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών βαθιά συγκινημένος, μιλώντας για την αγαπημένη του Αναστασία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πύρρος Δήμας: Αναλυτικά όλα όσα είπε

Όλα ξεκίνησαν απόμια συνέντευξη. Έπαθα. με το χαμόγελο της, με τη ψυχή της με το πως αντιμετώπιζε τα πράγματα, είχα πάθει πλάκα. Έβλεπες έναν άνθρωπο θετικό σε όλα. Εγώ της έλεγα μπορεί να πάω για μετάλλιο δεν ξέρω και εκείνη μου έλεγε τι δεν ξέρεις, θα πάρεις το χρυσό, είμαι σίγουρη. Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη. Σε όλα έπαιξε ρόλο. Ήταν στήριγμα, ήταν δίπλα μου, ήταν μεσάνυχτα, ήταν μαζί μου σε όλα

 Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα κάνανε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments