Video

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο πλατό μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στο πλατό μετά την περιπέτεια της υγείας του
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν θα βγω από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ξυπνάς στην εντατική, ήθελα να φύγω».

Όσα είπε δημόσια ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην τηλεόραση, μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία. Το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου τον υποδέχτηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ξυπνάς στην εντατική»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ανανεωμένος και ενθουσιασμένος για την επιστροφή του, μίλησε για όλα όσα συνέβησαν όλο αυτό τον καιρό της απουσίας του: «Κάποια στιγμή ένιωσα ότι δεν θα βγω από το νοσοκομείο. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να ξυπνάς στην εντατική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την μακροχρόνια εμπειρία του στην τηλεόραση και τα εύστοχα σχόλια του θα εμφανίζεται κάθε πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας.

Ανδρέας Μικρούτσικος

Τι είπε για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στην εκπομπή Όλα Γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή και είπε: «Στην πρώτη περιπέτεια με την υγεία μου, με φέρανε σχεδόν νεκρό στο Ιπποκράτειο. Έκτοτε πίστευα ότι αυτό ήταν μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα και πως από εκεί και πέρα θα χαιρόμουν. Δεν πίστευα ότι άλλες δύο φορές θα έκανα το ίδιο εγχείρημα. Άρα η γάτα που έχω, από τις εφτά ζωές μέσα μου έχει καταναλώσει τις τρεις».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον αέρα του ΣΚΑΙ για την επιλογή των ριάλιτι τα οποία τη φετινή σεζόν δεν έφεραν στον σταθμό τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα χρήματα που περίμενε από τις διαφημίσεις.

«Αγαπάω τον ΣΚΑΙ κι ας φαίνεται ότι του έχω ένα άχτι. Τι ριάλιτι είναι αυτά που κάνει φέτος ο ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Τα μαγειρικά; Τι αποτυχία είναι αυτή με τα μαγειρικά ριάλιτι… Το έχουμε το μαγειρικό τι την θέλετε την επανάληψη… Το Survivor γιατί πήγε καλά; Αν φέτος μου κάνει μια «θλιβερή» επανάληψη, δεν θα πάει καλά. Θεωρητικά το λέω. Η μουσική εκπομπή πέρσι με άφωνα παιδιά τι ήταν αυτό;» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments