Video

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου»

Σάκης Τανιμανίδης: «Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου»
Σάκης Τανιμανίδης: «Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύθηκα τη Χριστίνα, μία τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας και σύζυγος αλλά και παρουσιαστής της φάρμας. Η οικογενειακή του ευτυχία είναι κάτι που δεν κρύβεται και ο ίδιος φρόντισε να  περιγράψει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την νέα του ζωή με τα μωράκια του στην επίσκεψή του στο Πρωινό, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου. Σάκης Τανιμανίδης

«Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου. Μία ερωτεύθηκα τη γυναίκα μου τη Χριστίνα, μία ερωτεύθηκα τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα σαν μάνα των παιδιών μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Για την Χριστίνα και τα μωρά είπε:

«Άλλαξε προς το καλύτερο η σχέση μου με την Χριστίνα, αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός, Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της ειδικά αν είναι αφοσιωμένη μάνα. Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά, η αγάπη αλλά και διαρκώς που ψάχνει συνέχεια τα παιδιά, είμαι εντυπωσιασμένος».

Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα: Λατρεύει να περνάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορεί με τα μωρά της

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε εντελώς από τότε που ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η αλλαγή αυτή είναι απαραίτητα κακή. Ειδικότερα, η influencer έχει φτιάξει μία νέα ρουτίνα που λατρεύει πολύ, καθώς έχει άπλετο χρόνο να περάσει με τα μωρά της. Εκείνο που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια είναι η βόλτα με την Αριάνα και τη Φιλίππα, πόσο μάλλον ακόμα που ο καιρός την ευνοεί.

Πρόσφατα, η νέα μαμά μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία με τις κόρες της, τις οποίες είχε ντύσει αρκετά καλά για να απολαύσουν τη βόλτα τους. Πιο συγκεκριμένα, στη λήψη βλέπουμε τα ποδαράκια τους, με τις κόρες της Χριστίνας Μπόμπα ήδη από κούνια να κάνουν στιλάτες εμφανίσεις. Πρόσφατα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισαν να μετακομίσουν σε μεγαλύτερο σπίτι, από τη στιγμή που πλέον είναι μια τετραμελής οικογένεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments