Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: Η 29χρονη σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε

Νέο Ηράκλειο: Η 29χρονη σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε
Νέο Ηράκλειο: Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, καθώς η αστυνομία καταλήγει πως η αδελφή σκότωσε τον αδελφό της και αυτοκτόνησε.

Σοκαρισμένοι είναι οι πολίτες στο Νέο Ηράκλειο, μετά από μία οικογενειακή τραγωδία. Βέβαια τα δεδομένα ανατρέπονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, η 29χρονη ήταν αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο αδελφό της. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια βρέθηκαν δύο σημειώματα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr στα σημειώματα αυτά αναφέρεται η απόφαση τους να αυτοκτονήσουν τόσο ο 34χρονος όσο και η 29χρονη.

Το περιστατικό

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πυροβόλησε πρώτα η 29χρονη τον 34χρονο αδερφό της και μετά να αυτοπυροβολήθηκε. Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα σενάριο το οποίο ερευνούν οι Αρχές. Αυτό είναι το εάν ο καθένας τους πήρε την καραμπίνα στα χέρια του και να έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τα δύο αδέρφια, που ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας τους, φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο τρίτος αδελφός τους βρήκε νεκρούς

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί, στο Νέο Ηράκλειο, συγκλονίζει. Τα δύο αδέλφια βρήκε νεκρά ο τρίτος αδελφός τους, στο δώμα που βρίσκεται στην ταράτσα της πολυκατοικίας, όπου διέμεναν. Άκουσε πυροβολισμούς, έτρεξε στο δώμα και αντίκρισε τα άψυχα σώματά τους.

Ο αδελφός ενημέρωσε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως η μητέρα τους είχε πεθάνει από καρκίνο. Τα δύο αδέλφια φαίνεται πως αδυνατούσαν να διαχειριστούν την απώλεια της μητέρας τους και υπέφεραν από κατάθλιψη, έπειτα από τον θάνατό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments