Lifestyle

Περικλής Αλμπάνης: Το απίστευτο ποσό που πήρε στο επεισόδιο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Περικλής Αλμπάνης: Το απίστευτο ποσό που πήρε στο επεισόδιο «Κωνσταντίνου και Ελένης»
Περικλής Αλμπάνης: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος».

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ εξομολογήθηκε το υπέρογκο ποσό που πήρε για το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο οποίο συμμετείχε σαν αστυνόμος Πούμπουρας. Περικλής Αλμπάνης

Τι είπε ο ηθοποιός για την συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε. Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», είπε αρχικά ο Περικλής Αλμπάνης.

Αναφερόμενος στο κίνημα metoo, ο Περικλής Αλμπάνης ξεκαθάρισε ότι «όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, τα γνώριζα. Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

Περικλής Αλμπάνης

Για να παίξει σε ένα επεισόδιο πήρε 4.402 ευρώ

Ο Περικλής Αλμπάνης αποκάλυψε την θλίψη που νιώθει από την απώλεια του Κώστα Ευριπιώτη, λέγοντας ότι «μου στοίχισε πάρα πολύ, ήταν τόσο ξαφνικό. Είχαμε κάνει πολλές παραστάσεις μαζί».

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατομμύριο δραχμές δηλαδή 4,402 ευρώ. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Περικλής Αλμπάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments