Video

Naya: «Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo, τι είναι;»

Naya: «Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo, τι είναι;»
Naya: «Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό ζητούσα περισσότερα. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω να τα καταφέρω».

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε σήμερα το πρωί Τρίτη 7 Δεκεμβρίου η Naya. Η τραγουδίστρια, δεν γνωρίζει τι είναι το κίνημα metoo και τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί στο χώρο του θεάματος.  Η ίδια ζήτησε ζωντανά στην συνέντευξη διευκρινίσεις για το τι είναι και χαρακτηριστικά είπε «μα δεν βλέπετε είμαι ξανθιά;»

«Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτοεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκω τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα προσπαθώ να είμαι ευγενική αλλά δεν μπορώ γιατί είναι το προσωπικό μου κινητό δεν μπορώ να απαντώ στον καθένα», τόνισε  η Naya. Naya

Τι είπε για το metoo

Στη συνέχεια, όταν η Naya ρωτήθηκε για το κίνημα metoo, απάντησε: «Δεν ξέρω καν τι είναι το metoo. Τι είναι το metoo; Συγγνώμη παιδιά, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξήγησε μου τι είναι. Μου έχει τύχει σεξουαλική παρενόχληση, αλλά όχι στο χώρο του τραγουδιού, αλλά στο χώρο του χορού, αρκετές φορές, έχω ζήσει διάφορα».

Για το τέλος είπε ότι δέχτηκε μια πρόταση αλλά δεν τα βρήκε οικονομικά: «Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω να τα καταφέρω».

Naya

Το απόσπασμα από την συνέντευξη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments