Lifestyle

Φίλιππος Σοφιανός: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους»

Φίλιππος Σοφιανός: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους»
Φίλιππος Σοφιανός: Ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την τηλεόραση, το θέατρο, τους γάμους και τα τρία παιδιά του.

Τον ηθοποιό Φίλιππο Σοφιανό είχε καλεσμένο στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός μίλησε εφ όλης της ύλης για τα παιδιά του, την καριέρα του αλλά και τα πάθη του.

«Έχω να παίξω στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια. Η αποχή ήταν αναγκαστική, γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 ολόκληρα χρόνια. Το τηλέφωνο αυτό το διάστημα χτύπησε και πήρα και εγώ τηλέφωνο φίλους. Ήταν όμως πολύ λίγες οι παραγωγές που έλεγα ”θα ήθελα να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά”. Όταν γύρισα από την Κύπρο, ήταν πολύ λίγες οι σειρές που έλεγα ότι θα ήθελα να ήμουν εκεί. Τώρα ανθίζει η τηλεόραση και γίνονται πράγματα αξιοζήλευτα» είπε αρχικά για την αποχή του από την τηλεόραση. Φίλιππος Σοφιανός

Τι είπε για την τηλεόραση:

«Η μυθοπλασία στερέωσε την ιδιωτική τηλεόραση. Το ξέρω γιατί ήμουν πρωτεργάτης, το χρυσό παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η κρίση επηρέασε πολύ τη δουλειά μας και έγιναν εκπτώσεις παντού» αποκάλυψε και συνέχισε: «Είπα πολλά όχι σε προτάσεις επειδή είχα την επιλογή, διάλεγα την ποιότητα».

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στο αν καβάλησε το καλάμι εξομολογήθηκε: «Υπήρξαν οι εποχές της αλαζονείας, της άκρατης σπατάλης αλλά ευτυχώς δεν έγιναν συνήθειες και μανίες».

Στο αν είχε εμμονές και πάθη απάντησε: «Τα πάθη μου ήταν εξτρίμ, είχα πάθος να πιλοτάρω και το έκανα, πέταξα μονοκινητήριο αεροπλανάκι». Φίλιππος Σοφιανός

Έχω κάνει τρεις διαφορετικούς γάμους, δεν θα ξανά παντρευτώ

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος τόνισε: «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις γάμους μου. Έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί, γιατί το επάγγελμα έχει πέσει σε βαθιά υποτίμηση».

Ο Φίλιππος Σοφιανός επίσης μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού και το πόσο σπουδαίο είναι: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση».

Στο ενδεχόμενο ακόμα ενός γάμου, ο Φίλιππος Σοφιανός παραδέχτηκε: «Δεν μου πάει ο γάμος. Δεν έχει νόημα να παντρευτώ ξανά». Και συμπλήρωσε: «Το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο».

Όσο για το κίνημα #metoo, ο ίδιος είπε: «Η παράσταση Ολεάννα είναι η απάντηση και η θέση μου απέναντι στο κίνημα #metoo».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments