Ελλάδα

Βασίλης Λεβέντης: Επέστρεψε σπίτι του από το νοσοκομείο

Βασίλης Λεβέντης: Επέστρεψε σπίτι του από το νοσοκομείο
Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Λεβέντη μετά από δυόμιση μήνες μάχης με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ

Νικητής επέστρεψε στο σπίτι του στη Βάρη, μετά από περίπου 75 μέρες νοσηλείας ο Βασίλης Λεβέντης.

Εμφανώς αδυνατισμένος, έχοντας χάσει πάνω από 20 κιλά  και ταλαιπωρημένος μεταφέρθηκε στο σπίτι του σε καροτσάκι όπου εκεί θα συνεχίζει την αποκατάστασή του φυσικοθεραπείες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων νόσησε από κορονοϊό και έμεινε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» επί δυόμιση μήνες ενώ για 47 μέρες ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ δίνοντας σκληρή μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Οι φόβοι της οικογένειας

Τις ευχαριστίες του προς το νοσηλευτικό προσωπικό εξέφρασε σε δηλώσεις του ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, αποκαλύπτοντας μάλιστα τους δικούς του φόβους καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας: «Φοβόμουν να χτυπήσει το τηλέφωνο και τι θα μου πούνε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πιο δύσκολα από όλους το πέρασε ο ίδιος, είναι και ψυχολογικά ταλαιπωρημένος. Μεγαλείο ψυχής. Είναι γεννημένος μαχητής ο Βασίλης Λεβέντης. Είναι παράδειγμα προς όλους με τη θέληση του να παραμείνει στη ζωή», δήλωσε.

Δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί

Ο Μάριος Γεωργιάδης είπε ότι ο Βασίλης Λεβέντης δεν ήταν ποτέ αντιεμβολιαστής: «Έχει υποκείμενα νοσήματα, έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει ζαχαρώδη διαβήτη, προέκυψε στεφανιαία νόσος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εντατική. Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και δεν είχε όλες αυτές τις φοβίες αυτή τη στιγμή μπορεί και να το περνούσε όπως το περνάνε όλοι οι εμβολιασμένοι, η πλειοψηφία αυτών, ως μια απλή γρίπη στο σπίτι του».

«Από εδώ και πέρα έχουμε Γολγοθά, γιατί μυοσκελετικά είναι πάρα πολύ αδυνατισμένος και χρειάζεται να κάνει εντατικές φυσιοθεραπείες για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του», πρόσθεσε, καλώντας όλον τον κόσμο να εμβολιαστεί «γιατί θα σώσει τη ζωή του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments