Lifestyle

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι είναι αχώριστο και οι δημόσιες εμφανίσεις τους φανερώνουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

Οι θαυμαστές των #Bennifer έχουν κάθε λόγο να χαίρονται μετά την πρόσφατη εμφάνιση του ερωτευμένου ζευγαριού. Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez έδωσαν το «παρών» στον αγώνα Boston Celtics- Los Angeles Lakers που πραγματοποιήθηκε στο Staples Center και όπως ήταν αναμενόμενο κέντρισαν όλα τα βλέμματα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Τα τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο

https://www.instagram.com/p/CXNmEAqKywI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους ήταν άκρως χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κάθονται στις θέσεις τους πιασμένοι χέρι-χέρι. Τα φωτογραφικά φλας στράφηκαν επάω τους και αργότερα οι φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

bennifer9

Jennifer Lopez – Ben Affleck:  Η επανασύνδεση ενός μεγάλου έρωτα

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ηθοποιός ήταν στο παρελθόν ζευγάρι ωστόσο το 2004 αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Ο Affleck έκανε αργότερα οικογένεια με την Jennifer Garner και απέκτησαν 3 παιδιά. Μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez τον φετινό Απρίλιο, η J.Lo βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά του ηθοποιού με το #Bennifer να αποτελεί αναμφίβολα το ζευγάρι της χρονιάς.

Ο Ben Affleck λιώνει για τη JLo και δεν το κρύβει.

Ο Ben Affleck είναι φουλ ερωτευμένος και δεν φοβάται να μοιραστεί τον έρωτα και την αγάπη του για τη Jennifer Lopez με τον κόσμο. Μπορεί οι Bennifer να έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της JLo με τον Alex Rodriguez, όμως η σχέση τους ήταν σχετικά αργή.

Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στα γενέθλια της Jennifer Lopez το καλοκαίρι, με τη Λατίνα τραγουδίστρια να ανεβάζει στο account της το παθιασμένο τους φιλί στο σκάφος. Η πρώτη τους red carpet εμφάνιση μάλιστα έγινε νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο, στο Φεστιβάλ Βενετίας, με τους δυο τους να μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Κατενθουσιασμένος με τη Jennifer o Ben Affleck

Το ζευγάρι κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του όλους αυτούς τους μήνες, μέχρι στη στιγμή που έκαναν την πρώτη τους red carpet εμφάνιση και οι Bennifer fans ενθουσιάστηκαν. Η τραγουδίστρια του Let’s Get Loud ονομάστηκε πρόσφατα το Brand Visionary της Adweek 2021 και ο Ben Affleck την εκθείασε για τον απίστευτο αντίκτυπο της.

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Τα γεμάτα θαυμασμό λόγια του για την αγαπημένη του

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι έχω δει από πρώτο χέρι τη διαφορά που κάνει η προβολή του εαυτού προς τα έξω, γιατί έχω δει, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, έγχρωμες γυναίκες να πλησιάζουν τη Jennifer και να της λένε τι σημαίνει γι’ αυτές το παράδειγμά της ως ισχυρή γυναίκα και γυναίκα επιτυχημένη που απαιτεί το μερίδιό της στον κόσμο των επιχειρήσεων», ανέφερε αρχικά ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός στο AdWeek magazine και συνέχισε:

«Κοιτάζω με δέος την επίδραση της Jennifer στον κόσμο. Εγώ ως καλλιτέχνης, το πολύ που μπορώ να κάνω είναι ταινίες που συγκινούν τον κόσμο. Η Jennifer έχει εμπνεύσει μια τεράστια ομάδα ανθρώπων να αισθανθεί ότι έχει μια θέση στο τραπέζι σε αυτή τη χώρα. Αυτή είναι μια επίδραση που λίγοι άνθρωποι είχαν στην ιστορία, ένα που δεν θα μάθω ποτέ και ένα που μπορώ να σταθώ και να τον θαυμάσω μόνο με σεβασμό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments