Ελλάδα

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Αποτελείωσε τον 66χρονο με αεροβόλο
Έγκλημα στη Γλυφάδα: Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ανέφερε στις αρχές πως αποτελείωσε τον πατριό του με αεροβόλο.

Νέο άγριο έγκλημα στην Γλυφάδα. Ένας 51χρονος, Ελληνικής καταγωγής, δολοφόνησε με μαχαίρι τον σύντροφο της μητέρας του και κατόπιν παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές. Από την άλλη, οι μάρτυρες που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο μιλούν για τη δολοφονία. Ο 51χρονος κατά την απολογία του ανέφερε πως όλα αυτά έγιναν για τα χρήματα

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης δολοφόνησε με στρατιωτικό μαχαίρι τον 66χρονο πατριό του και κατόπιν τούτου σήκωσε ενα αεροβόλο όπλο και του έριχνε απανωτές βολές στο κεφάλι ξεσπώντας το μίσος που ένιωθε για αυτον. Ακόμη, εντός της ημέρας πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τα νέα στοιχεία

Στους δικηγόρους που τον επισκέφθηκαν χθες αργά το βράδυ, δήλωσε ότι είναι βαριά άρρωστος στο τελικό στάδιο χωρίς ομως κανένας μέχρι στιγμής να γνωρίζει αν αυτός ο ισχυρισμός ισχύει. Μάλιστα είπε ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας τονίζοντας ότι «δεν θα τον προλάβει η φυλακή».

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 51χρονος έφυγε πριν περίπου δέκα χρόνια από την Ελλαδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να έχει στην πλάτη του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών. Για την κακή διαχείριση και τη χρεωκοπία θεωρούσε υπεύθυνο τον συντροφο της μητέρας του ο οποίος, όπως είπε, είχε λόγο στα οικονομικά και την εκμεταλλευόταν με αποτέλεσμα να τον έχουν πετάξει απο την πατρική περιουσία.

Πριν δύο μήνες ήρθε στην Αθήνα και ενοικίασε ενα Airbnb στο κέντρο της πόλης. Ήρθε για να κλείσει μια για πάντα τους λογαριασμούς. Πριν ένα μήνα ψώνισε το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι απο το κέντρο και αφού κατέστρωσε το φρικαλέο του σχέδιο εξόντωσης, έστησε άγριο ξημέρωμα καρτέρι έξω από το κατάστημα της οδού Βορείου Ηπείρου στη Γλυφάδα και το έκανε πράξη.

Τον μαχαίρωνε για 40 δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 66χρονος μετέβη αμέριμνος το πρωί της Πέμπτης στο μαγαζί του, ένα χρωματοπωλείο, αφότου είχε παρκάρει σε κοντινή απόσταση. Τη στιγμή που πήγε να ανοίξει την πόρτα, εμφανίστηκε μπροστά του ο 51χρονος γιος της συντρόφου του. Τον έσπρωξε και, πριν το άτυχο θύμα προλάβει να αντιδράσει, τού κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 51χρονος μαχαίρωνε τον 66χρονο συνολικά για περίπου 40 δευτερόλεπτα, κάτι που αποδεικνύει το μένος του δράστη. Σε βίντεο που έχει δοθεί στο «φως»- ο δράστης φαίνεται να μαχαιρώνει τον 66χρονο πολλές φορές, πριν ο τελευταίος πέσει στο έδαφος. Ακόμη και αφού το θύμα ήταν πεσμένο, ο δολοφόνος συνέχιζε να τον μαχαιρώνει.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, τα τραύματα που έφερε το θύμα από το μαχαίρι ήταν στην κοιλιακή χώρα, το θώρακα και τον λαιμό. Στη συνέχεια, ο δράστης μετέβη στην Ασφάλεια όπου παραδόθηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Τα πρώτα λόγια του, όπως μεταδίδει το MEGA, ήταν: «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει».

Η μαρτυρία γειτόνισσας στη Γλυφάδα

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία γειτόνισσας στο κατάστημα έξω από το οποίο έγινε το άγριο έγκλημα. Οπως είπε μιλώντας στις κάμερες, άκουσε φασαρία, την τζαμαρία να σπάει και όταν βγήκε έξω είδε το θύμα στο πεζοδρόμιο να φωνάζει βοήθεια.

«Άκουσα μια τζαμαρία να σπάει και βγήκα να δω τι έχει συμβεί. Τον είδα κάτω. Φώναζε βοήθεια. Φώναξα άμεσα την αστυνομία και ήρθε γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά γειτόνισσα η οποία είδε το θύμα αιμόφυρτο μπροστά στο μαγαζί.

«Τον είδα έξω και φώναζε. Δεν καταλάβαμε τι έχει συμβεί. Μια γιατρός τον βοήθησε και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες», συνέχισε.

Είχε καταδικαστικές αποφάσεις

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως «στις 6 και μισή το πρωί είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει «βοήθεια» και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ».

Όλοι οι γείτονες αναφέρουν ο 66χρονος και η σύντροφός του (η μητέρα του δράστη) ήταν αγαπητοί στη γειτονιά και ευγενέστατοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η άρνησή της, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, φαίνεται πως τον έκαναν να αποφασίσει να σκοτώσει τον 66χρονο.

Όπως μεταδίδεται ο 51χρονος έφυγε πριν περίπου δέκα χρόνια από την Ελλαδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να έχει στην πλάτη του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments