Lifestyle

Ερρίκος Πετιλόν: «Έκανα 25 χρόνια κοκαΐνη και ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

Ερρίκος Πετιλόν: «Έκανα 25 χρόνια κοκαΐνη και ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»
Ερρίκος Πετιλόν: «Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα».

Στον Αντώνη Σρόιτερ παραχώρησε συνέντευξη ο Ερρίκος Πετιλόν, τη νύχτα της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εθισμό του στα ναρκωτικά και την εισαγωγή του στο ψυχιατρείο. Ο ισχυρός άνδρας μίλησε έξω από τα δόντια στην Αυτοψία εξομολογώντας πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και στην ηρωίνη. Αποκάλυψε πως είχε μπει και σε πρόγραμμα απεξάρτησης καθώς είχε υποτροπιάσει και έπρεπε να κάνει κάτι δραστικό. Τώρα έχει ολοκληρώσει και είναι «καθαρός».  Ο πρίγκιπας της «Vogue» έχει πει δημόσια ότι διατηρούσε σχέση για 2 χρόνια με την Ούρσουλα Άντρες και περιστασιακή σχέση για λίγο χρονικό διάστημα με τη Στεφανί του Μονακό. Ερρίκος Πετιλόν

Αναφορικά ο γοητευτικός άνδρας,  Ερρίκος Πετιλόν επισήμανε πως :«ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη Νέα Υόρκη που ταξίδευα ως νέος και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, για παράδειγμα, σε τραπέζι εστιατορίου έβγαλαν κάποιοι άνθρωποι τα μπουκαλάκια με την ουσία και έκαναν τη χρήση τους».

«Από τότε μέχρι σήμερα, ειδικά τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, η Ελλάδα έχει ενημερωθεί για το τι σημαίνει εθισμός σε ψυχότροπες ουσίες» τόνισε στον Αντώνη Σρόιτερ και την Αυτοψία του Alpha.

Ερρίκος Πετιλόν

«Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω. Δεν ήθελα γιατί θα είχα πηδήξει, αλλά ήθελα κιόλας. Η κοκαϊνη για μένα ήταν ένα πανάκριβο άθλημα και δεν μπορούσα να το υποστηρίξω. Όταν μπήκε η ηρωίνη, η οποία είχε άλλες αντιδράσεις, από την έντονη τρέλα που ένιωσα της κατάστασης γύρω μου βυθίστηκα παραπάνω σε αυτήν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments