Lifestyle

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό
Νίκος Βουρλιώτης: Ο ηθοποιός απουσίαζε από την πρεμιέρα της νέας του ταινίας The Black Bachelor λόγω κορωνοϊού.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Νίκος Βουρλιώτης. Την είδηση την μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη και της αποκάλυψε πως ο συμπρωταγωνιστής του είναι θετικός στον ιό για αυτό δεν βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας χθες 10 Δεκεμβρίου. Νίκος Βουρλιώτης

Τι είπε για τον κορωνοϊό ο ηθοποιός:

«Γιατί δεν ήρθες στο πλατό να τα πούμε από κοντά;», ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τον ηθοποιό, με τον ίδιο να απαντά: «Εγώ καλά είμαι. Η ταινία βγαίνει και ο NiVo (ο Νίκος Βουρλιώτης), ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του The Black Bachelor είναι στο σπίτι του με κορωνοϊό και δε μπορούσε να είναι κοντά μας στην πρεμιέρα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έτσι, για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι όλο αυτό με τον κορωνοϊό. Σε αυτή τη φάση που περνάμε, το πιο δύσκολο είναι να είστε καλά, να μη διακοπεί η δουλειά σας».

Νίκος Βουρλιώτης

«Δεν παίζουμε με τον κορωνοϊό»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, τοποθετήθηκε δημόσια μετά την κριτική του Χρήστου Μήτση για την ταινία «Black Bachelor», τονίζοντας πως «δεν μπορούμε να αστειευόμαστε με τον κορωνοϊό για να γράψουμε μια κριτική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments