Lifestyle

Καίτη Γαρμπή: Η ιδιαίτερη εμφάνιση της στη σκηνή του J2US

Καίτη Γαρμπή: Η ιδιαίτερη εμφάνιση της στη σκηνή του J2US
Καίτη Γαρμπή: Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο J2US, με τις εκπλήξεις να μην τελειώνουν εκεί, καθώς εμφανίστηκε και ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς.

Πολλές εκπλήξεις είχε το επεισόδιο του J2US, καθώς ήταν καλεσμένη η Καίτη Γαρμπή. Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς μαζί της ήταν και ο Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος τραγούδησε μαζί με την μητέρα του στην σκηνή του υπέρλαμπρου show.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο «J2US» και τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της 30ετούς δισκογραφίας της. Μάλιστα, πριν από την εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ανέβηκε στη σκηνή του σόου και τραγούδησε.

Καίτη Γαρμπή για Δημήτρη Σχοινά: «Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος, είναι το έργο της ζωής μου»

Η Καίτη Γαρμπή δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στον γιο της και πρόσφατα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η μεγάλη ομοιότητα με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλοντας να κάνει χιούμορ έγραψε στη λεζάντα της: «Με το γιο μου! Παρεμπιπτόντως στη συνέντευξη που δώσαμε εγώ ήμουν ΚΑΘΙΣΤΗ κι εκείνος ΟΡΘΙΟΣ».

Στην κοινή τους συνέντευξη για την πρεμιέρα στην «Αυτοκίνηση» η Καίτη Γαρμπή δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι αυστηρή. Οι μαμάδες είναι πάντα πιο αυστηρές. Εμένα (ο Δημήτρης) με ρωτάει για πράγματα πιο γυναικεία, να αγοράσει τα λουλούδια του ή ένα δώρο. Με τον μπαμπά του λέει άλλα…

Τον καμαρώνω που είναι ένας δίμετρος τύπος, είναι το έργο της ζωής μου! Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές (γέλια). Εγώ θέλω μια κοπέλα να τον αγαπάει, να τον λατρεύει, να τον σέβεται! Τι άλλο θέλει μια μαμά, όλες οι μαμάδες το ίδιο θέλουμε, μια γυναίκα να αγαπάει το παιδί μας. Αυτά είναι καινούργια πράγματα για τον Δημήτρη, είναι σοβαρός. Το ξεκίνησε καλά. Ναι μου έχει γνωρίσει την κοπέλα του»!

Να θυμίσουμε ότι την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Διονύσης Σχοινάς έκανε τηλεοπτικά πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν τον γιο τους Δημήτρη, ο οποίος είναι σήμερα 22 ετών! Ο Δημήτρης Σχοινάς έχει ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του στο χώρο της μουσικής και ήδη έχει κυκλοφορήσει τα πρώτα δικά του τραγούδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments