Lifestyle

Masterchef 6: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανατρεπτικό trailer

Masterchef 6: Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανατρεπτικό trailer
Masterchef 6: Αν και η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το νέο έτος, ήδη οι κριτές φροντίζουν να δώσουν μία γεύση του τρέιλερ που θα δούμε σύντομα στις οθόνες.

Όλα είναι πλέον έτοιμα για την επιστροφή του Masterchef 6. Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν του MasterChef έχει ξεκινήσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γνωστός για το χιούμορ του, με ένα νέο στιγμιότυπο «τρολάρει» τους συναδέλφους του.

Πιο συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του MasterChef στο Instagram, το κανάλι ενημερώνει τους τηλεθεατές πως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα γυρίσματα του trailer του διαγωνισμού μαγειρικής που σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.

Τα πρώτα πλάνα από το τρέιλερ

Για μια ακόμα φορά οι κριτές κάνουν την ανατροπή και όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μπόλικα κροσέ με αρκετές ποζισιόν & άφθονα γαρύφαλλα! Έρχεται…» δημιουργώντας τεράστια προσμονή και αγωνία για τους ρόλους στους οποίους θα δούμε τους ανατρεπτικούς κριτές.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Το MasterChef Greece είναι ελληνικός τηλεοπτικός reality διαγωνισμός μαγειρικής, που βασίζεται στο ομώνυμο βρετανικό πρόγραμμα, και στο οποίο διαγωνίζονται ερασιτέχνες μάγειρες.[2][3] Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ενώ προβάλλεται μέχρι και σήμερα για έβδομη σεζόν.

Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος της εκπομπής προβλήθηκαν στο Mega Channel από το 2010 έως το 2013, με παρουσιάστριες τις Ευγενία Μανωλίδου και Μαίρη Συνατσάκη αντίστοιχα. Τον Μάρτιο του 2017, το Star Channel απέκτησε τα δικαιώματα της εκπομπής επαναφέροντας το MasterChef μετά από τέσσερα χρόνια. Ο τρίτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2017. Ακολούθησαν δύο ακόμη κύκλοι επεισοδίων το 2018 και το 2019. Η εκπομπή ανανεώθηκε για έβδομη σεζόν κάνοντας πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου του 2021 από το ίδιο κανάλι.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, το Mega Channel δημιούργησε το παράγωγο του διαγωνισμού στο οποίο έλαβαν μέρος παιδιά 8-13 ετών και έφερε τον τίτλο MasterChef Junior. Η αντίστοιχη προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Το 2018, το Star Channel επανέφερε το MasterChef Junior προβάλλοντας τη δεύτερη σεζόν του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments