Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή

Ελεονώρα Μελέτη: Η ιστορική εμφάνιση χωρίς εσώρουχο που άφησε εποχή
Ελεονώρα Μελέτη: Η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει μια κούκλα μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, καθώς όπως είναι γνωστό, λατρεύει τον αθλητισμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη παραμένει μια κούκλα μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, καθώς όπως είναι γνωστό, λατρεύει τον αθλητισμό.

Η ίδια έχει κάνει στο παρελθόν αρκετές σέξι φωτογραφίσεις αν και έχει ξεκαθαρίσει πως: «Δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω Playboy. Για φιλανθρωπικό σκοπό έχω φωτογραφηθεί αποκαλυπτικά, αλλά δεν είχε καθόλου μέσα το sexy στοιχείο. Είχε να κάνει πιο πολύ με αθωότητα. Νομίζω ότι δεν έχω λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Ούτε μοντέλο είμαι, ούτε τίποτα…».

Εμείς θυμηθήκαμε μία από τις πιο καυτές φωτογαρφίες της Ελεονώρας Μελέτη και σας την παρουσιάζουμε:

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον περνάνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί με την κορούλα τους, Αλεξάνδρα. Η παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός έκαναν πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Εκάλης, έχοντας κοντά τους μόνο λίγους συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα δεν είχε γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του γάμου του ζευγαριού.

Ελεονώρα Μελέτη

«Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφόρησε μια φήμη, που δεν ξέρω από πού κυκλοφόρησε αυτή η φήμη, για μια συγκεκριμένη ημερομηνία που δεν ίσχυε. Όποιος με πήρε και με ρώτησε του είπα ότι δεν ισχύει, όποιος δεν με πήρε, πήγε και ξεροστάλιασε εκεί πέρα. Δεν έβγαλε καθόλου το θέμα και μετά βρίζανε εμένα ότι είπα ψέματα. (…)Πήγα και παντρεύτηκα τον άντρα της ζωής μου και από εκεί και πέρα το ότι δεν ήθελα να το πω νομίζω ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα σε κάποιες προσωπικές ιδιωτικές στιγμές» είχε αναφέρει η ίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments