Lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου: “Πότε θα σε δούμε νυφούλα Δέσποινα Βανδή;”

Μαρία Μπακοδήμου: “Πότε θα σε δούμε νυφούλα Δέσποινα Βανδή;”
Μαρία Μπακοδήμου: Πότε θα ντυθεί… νύφη η βανδή και ποιες ημερομηνίες έχει κλείσει για τον γάμο ρώτησε η γνωστή παρουσιάστρια την τραγουδίστρια.

Η κάμερα και δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Κατερίνα” επισκέφτηκε για να πάρει δηλώσεις το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το πλατό του J2US προκειμένου να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στα διαλείμματα. Η δημοσιογράφος της εκπομπής  πήγε κοντά στην Μαρία Μπακοδήμου με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την Δέσποινα Βανδή και για την πολυπόθητη συνεργασία που θα δούμε σύντομα στις πίστες με την Άννα Βίσση.  Μαρία Μπακοδήμου

Απέφυγε την ερώτηση για τον γάμο της

Ωστόσο η Μαρία Μπακοδήμου έδειχνε κεφάτη και παιχνιδιάρα και έτσι άρχισε να ρωτάει την Δέσποινα Βανδή πότε θα ντυθεί… νύφη και ποιες ημερομηνίες έχουν κλείσει. Όσο για την αντίδραση της τραγουδίστριας; Απέφυγε να απαντήσει… κάνοντας ένα νεύμα όλο νόημα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διατηρούν μια άκρως δημόσια σχέση, καθώς είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν από τα φώτα της κάμερας. Το βράδυ του Σαββάτου 11 Δεεκεμβρίου μάλιστα, ο ηθοποιός συνόδευσε την αγαπημένη του μέχρι το στούντιο όπου γυρίζεται το σόου και την πήρε από το καμαρίνι της να για πάνε μια βόλτα οι δύό τους μετά την δουλειά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν έφτασε στις εγκαταστάσεις πέρασε, χωρίς να κρυφτεί, μπροστά από τις κάμερες, ρώτησε πού είναι το καμαρίνι της Δέσποινας Βανδή και τον συνόδευσαν εκεί άνθρωποι της παραγωγής για να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί της.

Η σχέση του ηθοποιού και της τραγουδίστριας γίνεται πιο στενή καθημερινά, όπως αποδεικνύει η επίσκεψη στους γονείς του στο Λουτράκι

Το ειδύλλιο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ένα από τα ελάχιστα φωτεινά σημεία της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα. Τηλεοπτικά συνεργεία, ρεπόρτερ και παπαράτσι βρίσκονται καθημερινά στο κυνήγι του ζεύγους, το οποίο πλέον είναι αχώριστο -όσο αυτό είναι δυνατόν από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν στο Λουτράκι, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός και έφαγαν με την οικογένειά του. «Για μένα, μια σχέση επισημοποιείται όταν ο άνδρας πάρει το κορίτσι του και το πάει στους γονείς. Αυτό σημαίνει… είναι το κορίτσι μου! Κι αυτό έγινε. Η αδερφή του Βασίλη είχε γενέθλια και γιορτή εκείνη τη μέρα και εκεί, σε ένα οικογενειακό τραπέζι, ο Βασίλης πήρε τη Δέσποινα και τη γνώρισε στην οικογένεια. Αυτό έχει γίνει πριν δύο εβδομάδες.  Μαρία Μπακοδήμου

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που συνάντησε τους γονείς του Βασίλη. Την πρώτη φορά τους συνάντησε στο πατρικό σπίτι του Βασίλη. Τη δεύτερη φορά όμως ήταν και με άλλους συγγενείς γιατί στα γενέθλια – γιορτή υπήρχε κι άλλος κόσμος» πληροφόρησε τους παριστάμενους ο δημοσιογράφος, ο οποίος σχολίασε: «Από εκείνη τη μέρα που γνώρισε τα πεθερικά, ο έρωτας “μπετώνει” περισσότερο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments