Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Παρουσίασε την γάτα της τον Hendrix

Τζένιφερ Λόπεζ: Παρουσίασε την γάτα της τον Hendrix
Τζένιφερ Λόπεζ: Η πασίγνωστη σταρ παρουσίασε στο κοινό της, το νέο μέλος της οικογένειας της, τον γάτο της Hendrix.

Νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια της Τζένιφερ Λόπεζ. Πρόκειται για ένα γατάκι, το οποίο η τραγουδίστρια το σύστησε στους 230 εκατ. ακολούθους της στο Twitter και το Instagram με ένα βίντεο στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Σας παρουσιάζω τον… #Hendrix!!!!».

Η σούπερ σταρ ταυτόχρονα έδειξε και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του δωματίου κάνοντας μία περιήγηση σ’ αυτό, η οποία κατέληξε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να αποκαλύψει τον Hendrix που στέκονταν μπροστά του.

Ζει τον έρωτα της με τον Μπεν Άφλεκ

Αναμφίβολα η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι το ζευγάρι της χρονιάς. Οι δύο τους καταφέρνουν με κάθε τους εμφάνιση να κλέβουν την παράσταση και να κάνουν τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτούς. Πρόσφατα, οι δύο τους εθεάθησαν από τους παπαράτσι στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και διέρρευσαν νέες εικόνες, που τους δείχνουν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί και αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, στα viral στιγμιότυπα βλέπουμε την Λατίνα σταρ να φοράει ένα καφέ παλτό από συνθετική γούνα και να δείχνει εκθαμβωτική. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα τρυφερό φιλί, αλλά για πολλά περισσότερα, καθώς οι δυο σούπερ σταρ φαίνεται πως βιώνουν έναν δυνατό εφηβικό έρωα. Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση, δεν ήταν φυσικά η εμφάνισή της, αλλά τα παθιασμένα της φιλιά με τον Μπεν Άφλεκ λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροπλάνο της, μεταφέρει το must.com.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του ζευγαριού αναφέρουν:

«Η Τζένιφερ με τον Μπεν πέρασαν μαζί το σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες. Εξακολουθούν να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά βρίσκουν χρόνο ο ένας για τον άλλον όποτε μπορούν, είναι απίστευτα χαρούμενοι όταν βρίσκονται μαζί. Είναι σαν η απόσταση να τους έχει κάνει να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο τη σχέση τους. Η Τζένιφερ μιλάει συνέχεια για το πόσο καταπληκτικός είναι ο Μπεν. Την κάνει πολύ χαρούμενη».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments