Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Την Πέμπτη η κηδεία του

Γιώργος Τράγκας: Την Πέμπτη η κηδεία του
Γιώργος Τράγκας: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Την προσεχή Πέμπτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Ο δημοσιογράφος, εκδότης και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα, εξέπνευσε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16.12.2021), στις 13:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Ο γιατρός του τον εκλιπαρούσε να εμβολιαστεί

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Ο Χρήστος Ζούπας, μιλώντας από την συχνότητα της ΕΡΤ, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Όπως είπε ο γιατρός του, ο Γιώργος Τράγκας, αλλά και το περιβάλλον του δεν πίστευαν στα εμβόλια. «Και η παρέα του ήταν ανεμβολίαστη», είπε. Την ίδια στιγμή σημειώνεται ότι και οι δύο γιοι του Γιώργου Τράγκα, κατά πληροφορίες, είναι εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments