Ελλάδα

Μαρία Καρρά: Ποια είναι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα

Μαρία Καρρά: Ποια είναι η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα
Μαρία Καρρά: Εδώ και πολλά χρόνια, περίπου 22, είχε σταθεί βράχος δίπλα στον Γιώργο Τράγκα, η σύζυγος του με την οποία παντρεύτηκε τρεις φορές.

Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται ο δημοσιογραφικός κόσμος μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Σωτηρία δεν κατάφερε και έχασε την μάχη κόντρα στον ιό. Βράχος τους επί 22 χρόνια ήταν η σύζυγος του Μαρία Καρρά.

Σε μία από τις συνεντεύξεις του, ο Γιώργος Τράγκας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως η γνωριμία με την Τρίτη του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε γίνει όταν εκείνη ως δημοσιογράφος είχε επισκεφτεί το γραφείο του για να ζητήσει δουλειά. Μαρία Καρρά

Ποια είναι η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου

Η Μαρία Καρρά, είναι δημοσιογράφος και μάλιστα έκανε ρεπορτάζ στις εκπομπές του Γιώργου Τράγκα. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος, είχε γοητευτεί πάρα πολύ από τη Μαρία Καρρά και ήταν μαζί για 22 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε περιγράψει τη γνωριμία τους: «Ήθελε να πιάσει δουλειά στην εφημερίδα μου, ήμουν διευθυντής, μου άρεσε πάρα πολύ, δεν με ενδιέφεραν καθόλου τα προσόντα της, με ενδιέφερε το ότι ήταν μια κούκλα. Και της είπα γιατί θέλεις να ακολουθήσεις αυτή την τρέλα, αυτή την περιπέτεια που λέγεται δημοσιογραφία και δεν με παντρεύεσαι; Και μου λέει είστε τρελός κύριε.»

Η Μαρία Καρρά, ήταν το στήριγμά του και η γυναίκα που στο πρόσωπό της βρήκε το «λιμάνι του». Είχε εξομολογηθεί ο ίδιος σε συνέντευξή του για τη Μαρία Καρρά: “Ήμουν γυναικάς μέχρι που γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Μαρία Καρρά. Είναι η Τρίτη μου γυναίκα την οποία έχω παντρευτεί τρεις φορές.”

Είχαν κάνει έναν πολιτικό γάμο, έναν θρησκευτικό και ανανέωσαν τους όρκους τους στο Λας Βέγκας το 2019. Η τελετή έγινε τον Απρίλιο του 2019 σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας με… παπά τον «Έλβις Πρίσλεϊ». Οι δυο τους, ήταν αχώριστοι, καθώς η εντυπωσιακή Μαρία Καρρά, βρισκόταν δίπλα του σε κάθε του βήμα. Αν και μαζί δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά ο ιδεαλιστής δημοσιογράφος, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να υιοθετήσει 2 παιδάκια από τη Συρία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments