Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Ως γυναίκα έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Μαίρη Συνατσάκη: Ως γυναίκα έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση
Μαίρη Συνατσάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί και με το σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε σχετικά με την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Ακόμη μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης και τον Νίκο Μουτσινά, ενώ αναφέρεται και στο #metoo, αποκαλύπτοντας τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί κι αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος» από τον πρώην σύντροφό της, Αιμιλιανό Σταματάκη . «Ο Αιμιλιανός θα είναι εξαιρετικός στον ρόλο του» είπε.

Σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης

Ρωτήθηκε ακόμη και για όσα είχαν γραφτεί για το σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψε με τον Νίκο Μουτσινά. «Ειπώθηκαν πολλά πράγματα χωρίς εμάς, υπήρξε ένα πρωτοσέλιδο και πολλά σε αυτή τη φάση δεν δεσμεύομαι από κάποιο σύμφωνο συμβίωσης και οτιδήποτε άλλο, ας μείνει στη σφαίρα της φαντασίας» δήλωσε.

Επίσης σχολίασε και το #MeToo λέγοντας: «Ως γυναίκα έχω βρεθεί μπροστά στη σεξουαλική παρενόχληση και τα θυμήθηκα επειδή αρχίσαμε να συζητάμε φωναχτά για αυτά».

Μαίρη Συνατσάκη: Το ξέσπασμά της στο Instagram

Σε μια σειρά από stories αποκάλυψε ότι στην εταιρεία ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου έλαβαν ένα περίεργο email. Κατάστημα που πουλάει τα ρούχα τους, τους είπε ότι γνωστό σχεδιαστικό brand του είπε να διαλέξει ποια ρούχα θα πουλάει. Εννοείται ότι αυτό έκανε έξαλλη την Μαίρη Συνατσάκη, που δήλωσε ότι αν δε βρεθεί λύση, θα αποκαλύψει και το όνομά του. Μαίρη Συνατσάκη

Συγκεριμένα, η παρουσιάστρια, ανέβασε κάποια βίντεο και είπε μεταξύ άλλων:

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ. Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media».

Όπως ήταν φυσικό, η Αθηνά Οικονομάκου με την οποία συνεργάζονται, συμφώνησε μαζί της και το έγραψε και η ίδια στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments