Lifestyle

Χριστίνα Κολέτσα: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχα που έγραψε ιστορία

Χριστίνα Κολέτσα: Η θρυλική εμφάνισή της χωρίς εσώρουχα που έγραψε ιστορία
Χριστίνα Κολέτσα: Η γνωστή τραγουδίστρια φροντίζει με κάθε ανάρτηση της στο Instagram να "μαγνητίζει" τα βλέμματα των αρσενικών.

Μία θέση στις φαντασιώσεις πολλών αρσενικών είχε πάντα η Χριστίνα Κολέτσα. Η γνωστή τραγουδίστρια με τις σeξι καμπύλες για άλλη μία φορά κατάφερε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό του Instagram με την νέα της ανάρτηση που ανέβασε πριν λίγο καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, στην ιστορία έχουν μείνει οι φωτογραφίες της από την καυτή εμφάνιση της σε μαγαζί που τραγουδούσε. Τότε είχε εμφανιστεί με το φόρεμα αυτό χωρίς εσώρουχα. Το φόρεμα αναδείκνυε τις εκπληκτικές αναλογίες της τραγουδίστριας.

“Έχω στο μυαλό μου αργότερα μια δική μου παραγωγή”

Η Χριστίνα Κολέτσα σε τηλεοπτική της συνέντευξη μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και απέρριψε, ενώ έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί για τους άντρες που ερωτεύεται. Στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» είχε πει: «Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με κάποια κανάλια. Έχω απορρίψει κάποια πρόταση. Είμαι σε αναμονή να συζητήσω κάποιες άλλες προτάσεις.

Έχω στο μυαλό μου αργότερα μια δική μου παραγωγή. Μια ξεχωριστή παρουσιάστρια για εμένα είναι η Ναταλία Γερμανού. Πολύ έξυπνη, πάρα πολύ συναισθηματική, με τρομερό επίπεδο, χειρίζεται πάρα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατη η εκπομπή της, την ξεχωρίζω σαν εκπομπή. Με είχαν πάρει κάποια στιγμή για το Big Brother, αλλά δεν είχα καταλάβει για τί.

Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αυτός που θα ερωτευτώ από τους δέκα που θα έχω απέναντί μου πρέπει να είναι ο χειρότερος. Όσον αφορά στην τελευταία μου σχέση, ήταν κάτι που μοιράστηκα εγώ. Απλώς η χρονική στιγμή που ακούστηκε ότι χώρισα, νομίζω ότι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα γιατί είχε ήδη τρεις μήνες που είχα χωρίσει».

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

H Χριστίνα Κολέτσα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε στη Αθήνα το 2006, για τη συμμετοχή της στο Fame Story, το μουσικό talent show του ΑΝΤ1. Έκτοτε, εργάζεται ως τραγουδίστρια. Στον ελεύθερο της χρόνο, της αρέσει πολύ να ταξιδεύει και να βλέπει ταινίες. svg%3E svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments