Video

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής σήμερα ο παρουσιαστής

Γιώργος Παπαδάκης: Γιατί απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής σήμερα ο παρουσιαστής
Γιώργος Παπαδάκης: Από το σπίτι του έκανε εκπομπή ο παρουσιαστής λόγο κορωνοϊόυ βρίσκεται σε κατοίκων περιορισμό στο σπίτι του.

Από το καναπέ του σπιτιού του  βγήκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου και ο λόγος ήταν κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίστηκε στην εκπομπή, πριν μια εβδομάδα ξανά απουσίαζε. Ο συνεργάτης του, Γιώργος Γρηγοριάδης, βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και μάλιστα αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, κάτι που προκάλεσε στρες και αγωνία στους συντελεστές.  Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης επισήμανε στον αέρα, πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα και πως θα εξελιχθούν: «Στην οικογένεια του Γιώργου Γρηγοριάδη είχαμε ένα κρούσμα, ο μικρός του γιος που πηγαίνει στο Δημοτικό νόσησε. Το παιδάκι είναι μια χαρά. Ο Γιώργης έκανε από την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα απαραίτητα και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά. Αποφάσισε σύμφωνα με το πρωτόκολλο χθες να είναι στην εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όμως, γύρω στις 08:30, τον είδαμε να δυσκολεύεται λίγο. Στις 09:00 έκανε rapid test και κατουρηθήκαμε. Γιατί το rapid βγαίνει θετικό».

«Έχω κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου»

Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες είναι αρνητικά κρούσματα, ενώ όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο ίδιος έκανε και τεστ αντισωμάτων, το οποίο έδειξε πως μετά και από την τρίτη δόση του εμβολίου έχει πολλά αντισώματα.

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο Αντώνης Κανάκης ήταν σε συντριβή»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το Ράδιο Αρβύλα, μετά την αποκάλυψη για τη δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και μιας κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεσή της. Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Τους ξέρω χρόνια, ξέρω την τιμιότητα και την ακεραιότητα του Αντώνη, του Σερβετά, του Κιούση. Πραγματικά, χθες ήταν σε συντριβή. Δεν νιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ ανθρώπους που δουλεύουμε στο ίδιο κανάλι, αλλά πραγματικά και με έρευνα προσωπική που έκανα, δεν το γνώριζαν. Αιφνιδιάστηκαν και γι’ αυτό και αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να σταματήσουν τη συνεργασία τους», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κατά την άποψή μου, δεν θα πρέπει αυτό το γεγονός να τους κάνει να πάρουν την απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή», τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments