Ελλάδα

Προστασία των πολιτών και συλλήψεις στους παρανομούντες που θέλουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους

Προστασία των πολιτών και συλλήψεις στους παρανομούντες που θέλουν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους
Ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου στο άρθρο του στο pagenews.gr αναφέρεται στην εντολή Θεοδωρικάκου για καταγραφή του συνόλου των παρανομούντων.

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφορικά με την υπόθεση των δήθεν προστατών της δημόσιας υγείας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή να καταγραφεί το σύνολο των παρανομούντων και ειδικά εκείνων που κινούνται εναντίον των πολιτών.

Μια πλήρης καταγραφή όλων που παρανομούν. Οι υπηρεσίες της αστυνομίας εδώ και μέρες βρίσκονται σε κινητοποίηση προκειμένου να καταγράψουν και να είναι επί ποδός για οποιαδήποτε συμβάν. Θα γίνονται αυτόματα συλλήψεις στις παράνομες πράξεις.

Γλυκά Νερά

Η εντολή είναι ξεκάθαρη: σύλληψη στους παρανομούντες και  όχι στις διαφορετικές απόψεις. Βία, ψευδείς καταμηνύσεις είναι απαράδεκτα έλεγε κυβερνητική πηγή και με απόφαση για άμεση σύλληψη όσων προχωρούν σε αντίστοιχες πράξεις.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να καταπνίξει εν τη γέννηση της, όπως τόνιζε ο Τάκης Θεοδωρικάκος τις παράνομες πράξεις που προβάλλουν τους πολίτες και προκαλούν τις αρχές. «Δεν θα ανεχτούμε καμία κίνηση που να θυμίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής», σημείωνε με δηκτικό τρόπο κυβερνητικό στέλεχος.

Η εντολή είναι ξεκάθαρη προς τα αστυνομία τμήματα: έλεγχος αυστηρός και συλλήψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments