Lifestyle

Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής πήρε πτυχίο από το Καποδιστριακό

Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής πήρε πτυχίο από το Καποδιστριακό
Παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής πήρε πτυχίο από το Καποδιστριακό

Μετά από πέντε χρόνια, τα οποία τα περιγράφει με πολλές δυσκολίες και ξενύχτια, η πήρε το πολυπόθητο πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Ελίνα Παπίλα, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, με μια φωτογραφία όπου πανευτυχής και χαμογελαστή, κρατάει το πτυχίο στα χέρια της, λίγο μετά την ορκωμοσία της κι ένα κείμενο προτροπή προς όλους: Να ονειρεύεστε παιδιά! Να μην τα παρατάτε ποτέ.

Η ανάρτηση της Ελίνας Παπίλα

«Πριν από 5 χρόνια, το 2016, ξεκίνησα ένα “ταξίδι”. Έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασα στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού. Δυσκολίες; Πολλές. Ξενύχτια; Αρκετά. Έφτασε, όμως, η ώρα να ολοκληρωθεί και να στεφθεί με επιτυχία. Το πήρα, λοιπόν, το πολυπόθητο πτυχίο και αισθάνομαι τόσο πολύ περήφανη για αυτό. Η ευτυχία ξεχειλίζει, οι δυσκολίες και τα ξενύχτια φαίνονται σαν να μην υπήρχαν ποτέ και το χαμόγελο είναι τόσο μεγάλο που νομίζω ότι δεν θα φύγει ποτέ. Να ονειρεύεστε παιδιά! Να μην τα παρατάτε ποτέ. Ο,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε, ψάχνετε, φαντάζεστε να μην το βάζετε κάτω. Πιστέψτε το και θα γίνει! Αλήθεια σας λέω, κι εγώ έλεγα ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά να που έγινε. Μπορεί να πάρει χρόνο, να έχει κούραση, να υπάρχουν μέρες (και μήνες μην σου πω) που θα νομίζεις ότι σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις, αλλά θα γίνει. Αρκεί να έχετε πίστη, στον εαυτό σας και στον Θεό! Σας φιλώ γλυκά»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments