Πολιτική

Παππάς – Καραμανλής: «Πυρά» για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος

Παππάς – Καραμανλής: «Πυρά» για τον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος
Παππάς- Καραμανλής: Υψηλοί τόνοι και «βαριές» κουβέντες

Σφοδρή αντιπαρέθεση με αφορμή την έγκριση από την Κομισιόν του έργου Πάτρα – Πύργος, ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του αρμόδιου τομεάρχη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Ο υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής κατηγόρησε τον Νίκο Παππά για πολιτικό θράσος σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμανλής, «ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για την ‘υπόθεση Καλογρίτσα’ κουνάει το δάκτυλο στη Κυβέρνηση της ΝΔ». Συνεχίζοντας δε, σημείωσε πως ο κ. Παππάς είναι «αυτός που ηχογράφησαν να λέει ‘είναι πολλά τα λεφτά’ για συνάδελφό του υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως τονίζει στη συνέχεια ο υπουργός Μεταφορών, «ας προσέξει ο κ. Παππάς. Όπως πάει θα περάσει πιο πολλές ώρες στα έδρανα των Δικαστηρίων παρά σ’ αυτά της Βουλής», σημειώνοντας πως «η αλήθεια και τα έργα μιλάνε όμως από μόνα τους. Ένα έργο – εκκρεμότητα του παρελθόντος βρήκε λύση και δρομολογήθηκε. Αυτό είναι το ζητούμενο. ΟΧΙ τα υπαρξιακά του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή:

Η απάντηση του Νίκου Παππά

«Η ώρα της λογοδοσίας για τις απευθείας αναθέσεις και τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος έρχεται. Για την απευθείας ανάθεση και το “καπέλο” εκατομμυρίων ευρώ στην Πατρών-Πύργου, τις απανωτές αποζημιώσεις στον ανάδοχο στο μετρό Θεσσαλονίκης, το πάρτι με τα λεωφορεία-‘σαπάκια’, τα γάντια από το επιπλάδικο στις Σέρρες, κ.ά.», αναφέρει ο Νίκος Παππάς σε απάντηση του προς τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

«Θυμηθήκατε τη συντριβή της Ν.Δ. στην προανακριτική», συνεχίζει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «μας θυμίσατε τι ειπώθηκε για τις συνεργασίες των κυρίων Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη. Και δείξατε το πραγματικό σας ήθος και ύφος». Ο κ. Παππαάς αναφέρει ότι «η πολιτική αλητεία, τα ψευδή και η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν έχουν όριο. Και δεν θα έχουν όσο η πραγματικότητα και οι επιστήμονες ξεμπροστιάζουν Μητσοτάκη, Μαξίμου και υπουργούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments