Video

Μιχάλης Μόσιος: «Ρεπόρτερ Πάρε δρόμο ρε!»

Μιχάλης Μόσιος: «Ρεπόρτερ Πάρε δρόμο ρε!»
Μιχάλης Μόσιος: Έδειξε να μην έχει καμία επιθυμία να μιλήσει στις κάμερες και ξέσπασε με άσχημο τρόπο στο ρεπόρτερ λέγοντας «Πάρε δρόμο ρε!».

Ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης και ο Μιχάλης Μόσιος συναντήθηκαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να ταξιδέψουν στη Κύπρο, για την παράσταση Νικοτιτανικός. Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε εκεί, κάποιοι έκαναν δηλώσεις ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, αλλά κάποιοι άλλοι έδειξαν την οργή τους στην κάμερα. Μιχάλης Μόσιος

Πως διέλυσε μια καριέρα σχεδόν 50 χρόνια σε δέκα δευτερόλεπτα

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Μόσιος, φάνηκε να μην θέλει για κανένα λόγο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα και το εξέφρασε με έναν αγενέστατο τρόπο «Πάρε δρόμο ρε!», είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός με αυστηρό τόνο στον δημοσιογράφο.

Αυτό, φυσικά προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Πρωινό, ενώ η κατάσταση έγινε έκρυθμη όταν στο τηλεοπτικό παράθυρο εμφανίστηκε ο παραγωγός της παράστασης, Κούλης Κωνσταντίνου. Το πάνελ χαρακτήρισε απαράδεκτο το επεισόδιο  γιατί υπάρχουν τρόποι να απωθήσεις τις  κάμερες αν το θες. Δεν έδειξε σεβασμό ο ηθοποιός ούτε στον ρεπόρτερ ούτε στο κανάλι ούτε στην εκπομπή.

Μιχάλης Μόσιος

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης περιμένει πως και πως να αρχίσει η παράσταση

Χαρακτηριστικά είπαν: «Δεν πρέπει κανένας να πάει να δει αυτί τη παράσταση. Δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτή η αναίδεια πράξη του. Με μια καριέρα τόσων ετών σχεδόν πενήντα θα έπρεπε να δείξει ένα καλύτερο προφίλ».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης από την άλλη έδειξε να έχει διάθεση να μιλήσει στις κάμερες λέγοντας με χαμόγελο και κέφι πως φεύγει για Κύπρο να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στην παράσταση για να περάσει καλά και κείνος αλλά και το κοινό που θα έρθει να τον στηρίξει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments