Lifestyle

Έλενα Παπαβασιλείου: Η αξέχαστη φωτογράφιση χωρίς ρούχα που άφησε εποχή

Έλενα Παπαβασιλείου: Η αξέχαστη φωτογράφιση χωρίς ρούχα που άφησε εποχή
Έλενα Παπαβασιλείου: Η γνωστή παρουσιάστρια υπήρξε μια από τις πιο περιζήτητες παρουσιάστριες με υπέροχη εμφάνιση και ωραίο λόγο.

Η Έλενα Παπαβασιλείου λείπει εδώ και χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η παρουσιάστρια είναι αναμφισβήτητα μία γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη, ενώ πολλοί θυμούνται και τις φωτογραφίσεις της από εκείνη την εποχή.

Πριν από μερικά χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια, είχε κάνει μία καυτή φωτογράφιση χωρίς ρούχα στο Nitro, αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα για το παρελθόν της. Στην φωτογράφιση αυτή, φαίνεται με ένα κορμάκι σε διάφορα μέρη του σπιτιού.

Τι είχε αναφέρει στην συνέντευξη της στο Nitro

«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε “Μου αρέσεις” και “Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα”. Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα “Για μένα μιλάνε;” Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν “μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις”, εγώ τους απαντούσα “δεν θέλω”, οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είχε πει η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».

Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι’ αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».

Έλενα Παπαβασιλείου: Λίγα λόγια για αυτή

Δημοσιογραφικά η καριέρα της άρχισε σε περιοδικά μόδας, ενώ τηλεοπτικά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πρωινό «Ομορφος κόσμος το πρωί» του Mega, όπου μαζί με τον Νότη Χριστοδούλου παρουσίαζαν τη στήλη διακόσμησης. Κατόπιν η καριέρα της… απογειώθηκε.

Το 2007 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο σόου του Alpha «TV Stars, παρουσιάστε», το οποίο είχε σκοπό να αναδείξει τα νέα ταλέντα της παρουσίασης. Μπορεί τότε η Ελενα να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ωστόσο από όλες τις κοπέλες που διακρίθηκαν ήταν η μόνη η οποία έκανε τηλεοπτική καριέρα. «Δεν με πείραξε που δεν σήκωσα την κούπα, γιατί είχα την τύχη να με αγκαλιάσει ο κόσμος και να κάνω σημαντικές δουλειές. Για μένα αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση» είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της.

Ο Alpha, διακρίνοντας το ταλέντο και την όρεξη για δουλειά, της άνοιξε την «πόρτα» στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Το 2009 ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Πάνω στην ώρα» με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου η οποία, παρά τις ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, κόπηκε το 2011. Τότε επέστρεψε στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά». Εκείνο το διάστημα είχε αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Αν και είναι ευγενική, ειλικρινής, αυθόρμητη και χαμογελαστή, η συνεργασία της με την απογευματινή εκπομπή «Γυναίκες» στο Ε TV διακόπηκε άδοξα, μετά τον on air άγριο καβγά με τη συμπαρουσιάστριά της Δέσποινα Καμπούρη. Η τελευταία δημόσια, επαγγελματική εμφάνισή της ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2015, όταν, παρά το τσουχτερό κρύο, εκείνη παρουσίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πειραιά φορώντας μια σέξι αέρινη δημιουργία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments