Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 991: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 991: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 991: Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ να βρει τη μητέρα της. Ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ ρωτάνε τη Μελέκ για τη Ματσιντέ, την έπαυλη, την οικογένεια Χακτανίρ.

Ελίφ – Επεισόδιο 990

Ο Μαχίρ υπόσχεται στην Ελίφ να βρει τη μητέρα της. Ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ ρωτάνε τη Μελέκ για τη Ματσιντέ, την έπαυλη, την οικογένεια Χακτανίρ. Η Μελέκ όμως δεν τους δίνει τις απαντήσεις που θέλουν και θυμώνουν.

Οι δύο άντρες βγαίνουν από την αποθήκη για να μιλήσουν. Η Μελέκ προσπαθεί να το σκάσει. Την πιάνουν όμως και αυτή τη φορά θυμώνουν πολύ, με τον Ντογκάν να απειλεί με όπλο να τη σκοτώσει. Ο Ρεσίτ του ζητάει να μην το κάνει.

Ο Μαχίρ αναζητά σε παλιές αποθήκες τη Μελέκ. Η Ελίφ είναι δυστυχισμένη επειδή λείπει η μητέρα της και δεν τρώει τίποτα, παρά την επιμονή της Ασλί. Η Ελίφ θέλει πίσω τη μητέρα της και μέχρι να επιστρέψει δεν σκοπεύει να κάνει τίποτα άλλο από το να την περιμένει.

Ελίφ – Επεισόδιο 990

Η Ασλί τηλεφωνεί στον Κερέμ και ζητάει άδεια. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά αναρωτιέται τι της συμβαίνει. Όμως δεν βρίσκει το θάρρος να τη ρωτήσει.

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν δουλεύουν μαζί αρμονικά. Η Μπιρτσέ φαίνεται να έχει μετανιώσει για όσα άσχημα είχε πει για τον Ακίν. Και ο Ακίν νιώθει γοητευμένος από τη Μπιρτσέ. Η Παρλά καλεί σε ένα νέο πάρτι τον Κερέμ. Ένας φίλος της κάνει εγκαίνια σε μια νέα καφετέρια…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments