Ελλάδα

Θεσπρωτία: Εισέβαλαν σε μαγαζί που τραγουδούσε γνωστός τράπερ και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά

Θεσπρωτία: Εισέβαλαν σε μαγαζί που τραγουδούσε γνωστός τράπερ και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά
Θεσπρωτία: Ομάδα 15 ατόμων με κουκούλες, μπήκε στο μαγαζί με κοντάρια και καδρόνια και άρχισε οργισμένα να επιτίθεται προς κάθε κατεύθυνση.

Το απόλυτο χάος επικράτησε σε κέντρο διασκέδασης σε χωριό στη Θεσπρωτία, όπου εμφανιζόταν γνωστός τράπερ τραγουδιστής. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ομάδα 15 ατόμων με κουκούλες, μπήκε στο μαγαζί με κοντάρια και καδρόνια και άρχισε οργισμένα να επιτίθεται προς κάθε κατεύθυνση. Θεσπρωτία

Συνέχισαν τα επεισόδια στη Θεσπρωτία

Αναγκάστηκαν να τους διώξουν από το μαγαζί λόγω βίας και επιθετικότητας αλλά εκείνοι δεν πτοήθηκαν αντιθέτως συνέχισαν τα επεισόδια  στον προαύλιο χώρο.

Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν έξι άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.

Οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ.

Ζεφύρι: Οχτώ συλλήψεις μετά το βίντεο με τον βαρύ οπλισμό

Σε συλλήψεις 8 ατόμων προχώρησε η αστυνομία μετά τη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησε σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια, όπως σημειώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η μεγάλη επιχείρηση έγινε με αφορμή βίντεο που «ανέβηκαν» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειχναν άτομα να πυροβολούν με βαρύ οπλισμό στον αέρα, σε μια επίδειξη δύναμης. Θεσπρωτία

Τι βρήκε η αστυνομία

Τα βίντεο καταγράφηκαν έξω από σπίτι της περιοχής, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ιδιοκτησίας αρχηγού συμμορίας. Σύμφωνα με την ΓΑΔΑ, κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργήθηκαν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 566,6 γραμμαρίων, 15 ναρκωτικά δισκία, 8 σφαίρες, ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι σεσημασμένοι για διάφορα αδικήματα.

Το όπλο με τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας Οι έρευνες ωστόσο επικεντρώνονται σε ένα όπλο που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από συνάδελφό τους.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο «πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ συμμορίας που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στα δυτικά προάστια και μιας άλλης που δραστηριοποιείται στις ληστείες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments