Lifestyle

Νίκος Βέρτης: Θετικός στον κορωνοϊό, κλείνει το YTON

Νίκος Βέρτης: Θετικός στον κορωνοϊό, κλείνει το YTON
Νίκος Βέρτης: Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο κάνει τις εμφανίσεις, το ΥΤΟΝ the music show, θα παραμείνει κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο κάνεις τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης, το ΥΤΟΝ the music show, θα παραμείνει κλειστό αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.  Νίκος Βέρτης

Η ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού, την οποία κοινοποίησε και ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι, το ΥΤΟΝ the music show σας ανακοινώνει πως λόγω της νόσησης covid-19 του κυρίου Βέρτη δεν θα λειτουργήσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Παρόλο που η κατάστασή του είναι καλή, του ευχόμαστε όλοι γρήγορα περαστικά και να επιστρέψει πολύ σύντομα και πάλι στις μαγικές εμφανίσεις του».

Νίκος Βέρτης

Νίκος Βέρτης: «Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό»

Τον Σεπτέμβριο ο διάσημος τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες είχε εξομολογηθεί ότι έχασε την πρώτη του ξαδέλφη από κορωνοϊό. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το δυσάρεστο γεγονός της απώλειας της ξαδέρφης του από κορωνοϊό.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει» δήλωσε αρχικά ο λαϊκός ερμηνευτής.

«Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση.

Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;». κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments