Διεθνή

Νέα Υόρκη: Δραματικές εικόνες εφήβων που κρέμονται στο κενό για να σωθούν από φωτιά κτιρίου

Νέα Υόρκη: Δραματικές εικόνες εφήβων που κρέμονται στο κενό για να σωθούν από φωτιά κτιρίου
Νέα Υόρκη: Ένας άνθρωπος πέθανε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων αρκετά σοβαρά, έπειτα από μεγάλη φωτιά.

Ένας άνθρωπος πέθανε και άλλοι επτά τραυματίστηκαν, τρεις εκ των οποίων αρκετά σοβαρά, έπειτα από μεγάλη φωτιά  που ξέσπασε σε πολυκατοικία στο Alphabet City του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου. Νέα Υόρκη

Οι πυροσβέστες βρέθηκαν άπραγοι μπροστά σε μια «προχωρημένης έκτασης πυρκαγιά» στον τέταρτο όροφο με αρκετούς ανθρώπους εγκλωβισμένους μέσα στις φλόγες. Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη: Κρέμονται από τα παράθυρα για να σωθούν

Σοκάρουν τα πλάνα που  δείχνουν τη φωτιά να έχει παρασύρει με τις φλόγες όλο το κτίριο και οι εγκλωβισμένοι  άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έμοιαζαν να προσκολλώνται σε σωλήνες έξω από το κτίριο για να σώσουν την ζωή τους.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι προσπάθειες δύο εφήβων να κρέμονται από τα παράθυρα του τετάρτου ορόφου, καθώς οι μαύροι καπνοί σκεπάζουν τον όροφο του κτιρίου.

Μια 18χρονη έκανε την αρχή και σκαρφάλωσε πρώτα σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, με τους πυροσβέστες να την παρακολουθούν να κρέμεται στο κενό. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους 13χρονος έκανε το ίδιο. Οι έφηβοι κρατήθηκαν από έναν κίτρινο σωλήνα για να απομακρυνθούν από τις φλόγες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments