Lifestyle

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης «έχασε» την φωνή του

J2US: Ο Νίκος Κοκλώνης «έχασε» την φωνή του
J2US: Ο Πάνος Κιάμος πρόσφερε ένα άκρως χορευτικό πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας με όλες τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια.

Καλεσμένος στο J2US βρέθηκε ο Πάνος Κιάμος το βράδυ του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου στο βραδινό σόου του Alpha. Ο δημοφιλής τραγουδιστής πρόσφερε ένα άκρως χορευτικό πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας με όλες τις επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία της καριέρας του. J2US

Όπως ήταν φυσικό στο πλατό επικράτησε το απόλυτο χάος καθώς όλοι παρασύρθηκαν από την ερμηνεία του. Ο παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού σόου, Νίκος Κοκλώνης και η κριτική επιτροπή φαίνεται να διασκέδασαν πολύ με τις επιτυχίες του.

Παρασύρθηκε από το πάθος των τραγουδιών

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης έπρεπε να ευχαριστήσει τον καλεσμένο του J2US και να πει δυο λόγια μαζί του στη σκηνή. Η φωνή ήταν όμως έκλεισε καθώς πάταγε πάνω στη φωνή του Πάνου Κιάμου και βράχνιασε.

«Να σου πω ότι εμείς σε ευχαριστούμε γιατί δεν καθίσαμε κάτω, χορεύαμε και έκλεισε η φωνή μου…»

«Συγνώμη για την φωνή που ακούτε… Θα την φτιάξω. Τραγουδούσα τα τραγούδια σου από κάτω. Έκλεισε η φωνή μου; Θα την ανοίξω τώρα, μην σκάτε» ανέφερε με χαμόγελο, από συνοδεία διαφορετικής φωνής, ο Νίκος Κοκλώνης.

Λίγα λόγια τον αγαπημένο τραγουδιστή

Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μαζί του εμφανίζονταν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου. J2US

Το πρώτο CD του κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτό το CD ξεχώρισαν 2 τραγούδια: “Όλα για σένανε μιλάνε” και “Τρελός για σένα”. Μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο CD με τίτλο «Το γέλιο σου κλαίει»

Από το 2008 μέχρι το 2020 ήταν παντρεμένος με την Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: την Λιάνα το 2008 (13 χρονών) , τον Βασίλη το 2010 (11 χρονών) και τον Κωνσταντίνο το 2012 (9 χρονών).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments