Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: Είπε «ναι» στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πήγαν για ψάρεμα

Κατερίνα Γερονικολού: Είπε «ναι» στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πήγαν για ψάρεμα
Κατερίνα Γερονικολού: Είπε «ναι» στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πήγαν για ψάρεμα

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της εκπομπής Fishy, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία την αποδέχθηκε.

Η πρόταση

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός κράτησε για το τελευταίο επεισόδιο την τηλεοπτική βόλτα με την αγαπημένη του. Πηγαίνοντας στον τόπο καταγωγής του, το Μεσολόγγι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να συστήσει στην Κατερίνα Γερονικολού το μέρος στο οποίο μεγάλωσε κι έχει αγαπήσει πάρα πολύ.

Η έναρξη ωστόσο της εκπομπής ήταν ανατρεπτική. Το επεισόδιο ξεκινάει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να λέει καθισμένος σε ένα τραπέζι στη διάσημη ηθοποιό: «Νιώθω λίγο αμήχανα τώρα. Κατερίνα, θέλω να σου πω κάτι εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά δεν το έχω πει ακόμα. Δεν ξέρω, φοβάμαι την άρνηση, την απόρριψη. Εγώ θα το πω. Κατερίνα, δέχεσαι να έρθεις καλεσμένη στην εκπομπή μου;» με την Κατερίνα Γερονικολού να απαντά: «Ναι, δέχομαι».

Έτσι οι δυο τους, βρέθηκαν με την «Εύα» στα ανοιχτά του Μεσολογγίου, προσπαθώντας να πιάσουν κάποιο ψάρι.

Μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφεραν να βγάλουν ένα λυθρίνι και μια δράκαινα, τα οποία μαζί με τον σύμβουλο ψαρέματος της εκπομπής, Κώστα Αντωνιάδη αποφάσισαν να ρίξουν πάλι στη θάλασσα.

Έτσι, ενώ η αγωνία του Γιάννη Τσιμιτσέλη για να μην απογοητεύσει την Κατερίνα μεγάλωνε, ήρθε μια μεγάλη στήρα, βάρους σχεδόν 4 κιλών, για να αποζημιώσει την παρέα για την προσπάθειά της.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments