Lifestyle

Τζίνα Αλιμόνου: Η θρυλική φωτογράφισή της χωρίς εσώρουχα που άφησε εποχή

Τζίνα Αλιμόνου: Η θρυλική φωτογράφισή της χωρίς εσώρουχα που άφησε εποχή
Τζίνα Αλιμόνου: Μοντέλο και ηθοποιός με μεγάλη καριέρα, σε κάθε της εμφάνισή μαγνητίζει, τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, ειδικά των ανδρών και «ανάβει φωτιές».

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Μοντέλο και ηθοποιός με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, σε κάθε της εμφάνισή μαγνητίζει, τραβά επάνω της όλα τα βλέμματα, ειδικά των ανδρών και «ανάβει φωτιές».

Αρκετές ήταν οι φορές που προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές έως και γυμνές φωτογραφίσεις, δείχνοντας πως δεν έχει κανένα απολύτως ταμπού να επιδείξει τα κάλη της.

Τζίνα Αλιμόνου: Ηθοποιός και μοντέλο με παρουσία σε μεγάλα περιοδικά μόδας

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1997 με ένα μικρό ρόλο στη γαλλική παραγωγή «Nel profondo paese straniero». Το 2002, έπαιξε στη ταινία μικρού μήκους «Κάνε όρεξη». Το 2006, πρωταγωνίστησε στην κοινωνική ταινία «Ιλουστρασιόν». Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε το 2000 με κάποιες εμφανίσεις στις σειρές «Πες το ψέματα», «Ιδιαιτέρα για κλάματα» και «Αέρινες Σιωπές». Τη σεζόν 2000-2001 συμμετείχε στο βασικό καστ της κωμικής σειράς «Το κλειδί» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ρόλος που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν αυτό της Ιταλίδας κρατούμενης Φραντσέσκας Σαλιέρι στη κωμική σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» τις σεζόν 2002-2004. Την περίοδο 2003-2004, πέρα από την παρουσία της στο δεύτερο κύκλο των «Στάβλων», πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πασχάλη Τσαρούχα στη δραματική σειρά «Το παιχνίδι της συγνώμης» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Από το 2004 μέχρι το 2006 υποδυόταν την Αγγελική Στασινού στην καθημερινή σειρά του Mega Channel «Φιλοδοξίες» συμπρωταγωνιστώντας με τον Γιάννη Βούρο. 

Παράλληλα με την παρουσία της στην καθημερινή σειρά, εμφανίστηκε στις σειρές «Σαν γλυκό του κουταλιού», «Le Dernier seigneur des Balkan» και «Δυο μέρες μόνο». Από το 2006 μέχρι το 2008 είχε το ρόλο της Τζίνας Κασιμάτη στην καθημερινή σειρά «Μαρία η άσχημη» στο Mega Channel. Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Ζέτα Δούκα, τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Γιάννη Στανκογλου στην κωμική σειρά «1 μήνας και κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments