Video

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό με την σύζυγό του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στο Μεξικό με την σύζυγό του
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πέταξε χθες στις 12 για το Μεξικό, Ήταν ευδιάθετος και χαρούμενος δεν έκανε δηλώσεις.

Ταξίδι αναψυχής αποφάσισε να κάνει ο  Στάθης Παναγιωτόπουλος παρότι τις καταγγελίας για διαρροή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κατηγορείται. Σύμφωνα με όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Οδυσσέας Μητσόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο παρουσιαστής έφτιαξε βαλίτσες για Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του. Στάθης Παναγιωτόπουλος

Για το  Μεξικό ταξίδεψε ευδιάθετος

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έφτασε χθες από τη Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το μεσημέρι πήρε την πτήση για το Μεξικό.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, λοιπόν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πέταξε χθες στις 12 για το Μεξικό. Είναι μία διασταυρωμένη πληροφορία. Τον συναντήσαμε, τον είδαμε, ήμασταν εκεί. Ήταν ευδιάθετος», τόνισε ο Οδυσσέας Μητσόπουλος.

Τι είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον συνεργάτη του επί 30 χρόνια

Σοκαρισμένος δηλώνει από την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο ηθοποιός και παλιός συνεργάτη του, Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας στην εκπομπή Όλα Γκουντ.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Ήμασταν στο κανάλι μου στο YouTube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται». Στάθης Παναγιωτόπουλος

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και εγώ την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες “δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα”. Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή», πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες».

«Δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου, ή ήταν το μάτι του “κάπως” ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο», κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments