Διεθνή

Τουρκία: Καρέ καρέ ο παρουσιαστής χαστουκίζει τον τεχνικό

Τουρκία: Καρέ καρέ ο παρουσιαστής χαστουκίζει τον τεχνικό
Τουρκία: Viral έχει γίνει το επεισόδιο που μεταδόθηκε στην τουρκική τηλεόραση, όταν ένας παρουσιαστής χαστούκισε τον τεχνικό της εκπομπής.

Σοκ έχει προκαλέσει η πράξη ενός δημοσιογράφου – παρουσιαστή στην Τουρκία κατά την διάρκεια συνέντευξης και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Κατά την διάρκεια συνέντευξης που έπαιρνε από την δήμαρχο Γκαζιαντέπ Φατμά Σαζίν χαστούκισε έναν τεχνικό.

Ο λόγος που τον χαστούκισε ήταν, επειδή ο δημοσιογράφος πίστευε πως τον καθυστερούσε από την συνέντευξη. Από ότι φαίνεται και από το βίντεο η δήμαρχος της Γκαζιαντέπ Φατμά Σαζίν έμεινε ατάραξη και συνέχισε να μιλάει στον παρουσιαστή σαν να μην έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Ο παρουσιαστής φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό, ωστόσο μάλλον πλέον…. είναι αργά.

Δείτε το βίντεο

Πιάστηκαν στα χέρια στην τουρκική Βουλή

Σε ρινγκ μετατράπηκε η αίθουσα του τουρκικού κοινοβουλίου, όταν βουλευτές κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο άγριος καυγάς ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Ερκάν Αϊντίν, έδειξε μία φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, με τον φυγόδικο τούρκο επιχειρηματία Σεζγκίν Μπαράν Κορκμάζ, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στην Αυστρία με την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Αντιδρώντας ο υπουργός Εσωτερικών, χαρακτήρισε τον βουλευτή «απατεώνα», με τον βουλευτή να CHP να ανταπαντά: «Το επιστρέφω πίσω» και τότε ξέσπασε η θύελλα με τους βουλευτές των δύο κομμάτων να παίζουν ακόμα και μπουνιές.

Το χρονικό της έντασης

Το σκηνικό πυροδότησε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποκάλεσε τον υπουργό Εσωτερικών «υπουργό των εγκληματιών», ενδεικτικό της δεινής κατάστασης της οικονομίας και της πόλωσης, με τη δημοτικότητα του Ερντογάν να έχει πάρει την κατηφόρα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άγριος καβγάς ξέσπασε όταν ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Ερκάν Αϊντίν έδειξε φωτογραφία του Υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο Τούρκου φυγόδικου επιχειρηματία.

Οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης εξόργισαν τον Τούρκο Υπουργό, που δήλωσε: «Εμείς είμαστε το κράτος και ως κράτος κυνηγάμε τους εγκληματίες. Συκοφαντείτε αυτό το κράτος. Σας υπόσχομαι ως ένα τέκνο αυτού το έθνους, σας ορκίζομαι και μα τον θεό, δε θα επιτρέψω σε κανέναν να συκοφαντεί αυτό το κράτος».

Με τον αντιπολιτευόμενο βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκούρ Οζέλ να του απαντά: «Μιλάμε για μια σχιζοφρενική κατάσταση.Εδώ έχουμε μια κλινική περίπτωση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments