Lifestyle

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
Μιχάλης Ιατρόπουλος: O γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σχολίασε το θέμα του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Για μένα θέλει κρέμασμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Κρέμασμα κανονικό. Διότι αυτό είναι χειρότερο και από τον βιασμό. Είναι χειρότερα από τον βιασμό για μένα, το να εκθέτεις την προσωπική ζωή της κάθε κοπέλας», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

“Απόλυτη υποταγή δεν υπάρχει για καμία από τις δύο πλευρές”

Συνέχισε λέγοντας: «Βέβαια, έχουν ευθύνη και οι κοπέλες που επιτρέπουν να τις κινηματογραφούν, αλλά δεν θα το ποινικοποιήσουμε αυτό». «Πήρε και στον λαιμό του τους ανθρώπους που τους τρέχουν τώρα χωρίς να φταίνε σε τίποτα», σημείωσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη.

Βέβαια, το θέμα αποτέλεσε αφορμή για ακόμα ένα on air καβγά της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Μόλις το άκουσε αυτό η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως όλες οι γυναίκες θα πρέπει να ζούνε τη σεξουαλική τους ζωή όπως αυτές θέλουν.

Ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στην πρώην γυναίκα του λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω αυτό που λες εσύ Φαίη, ότι στην απόλυτη υποταγή σ΄έναν άνδρα»… τότε η Φαίη του επεσήμανε ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «υποταγή» και συμπλήρωσε: «Απόλυτη υποταγή δεν υπάρχει για καμία από τις δύο πλευρές. Εγώ είπα να ζήσω τη σεξουαλική μου ζωή και να γιορτάσω την σεξουαλική μου ζωή όπως θέλω».

Εκεί άρχισε η «στιχομυθία» των παρουσιαστών:

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν σε καταλαβαίνω»

Φαίη Σκορδά: «Εσύ που να με καταλάβεις; Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, προσωπικά γούστα και προσωπικές προτιμήσεις. Μπορεί να μην είναι οι δικές μου, αλλά εγώ οφείλω να πω και να υπερασπιστώ…»

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ένας άνδρας ζητήσει να την κινηματογραφήσει όταν κάνουν έρωτα. Η γυναίκα αυτή τι μπορεί να φανταστεί ότι θα κάνει ο άνδρας με αυτό; Θα την δείξει σε αυτήν; Προφανώς αυτός θα είναι ένας μακάκας που θα το δείξει σε έναν φίλο του ή θα το ανεβάσει στο διαδίκτυο. Να προσέχουν και τα κορίτσια λέω… γιατί δεν ξέρεις σε ποιον μακάκα θα πέσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments