Lifestyle

Όταν η Ράνια Κωστάκη μας έδειξε το στήθος της

Όταν η Ράνια Κωστάκη μας έδειξε το στήθος της
Όταν η Ράνια Κωστάκη μας έδειξε το στήθος της

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία!

Η απίστευτα καυτή και σαγηνευτική Ράνια Κωστάκη με ένα διάφανο μπλουζάκι μας έδειξε τα πάντα.

Με ένα κορμί «φωτιά», το κοντοκουρεμμένο πλατινέ μαλλί, αλλά και την αισθησιακή ραδιοφωνική φωνή της αποτελεί μία από τις πλέον εντυπωσιακές και καυτές παρουσίες σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Σαγηνευτική και σέξι, επιλέγει η ίδια πώς θα προκαλέσει τη φαντασία, αλλά και την αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό!

Έτσι, φόρεσε ένα διάφανο μαύρο μπλουζάκι και τα είδαμε όλα…

Η Ράνια Κωστάκη κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, δουλεύει με τους καλλιτέχνες της Αθήνας, εμφανίζεται όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και μένει πλέον μόνιμα στο Διακοπτό Αχαΐας.

To εξοχικό στο Διακοπτό έχει γίνει το καταφύγιο και ο χώρος που δημιουργεί νέες παραγωγές και remix αγαπημένων μας τραγουδιών

Η πιο σέξι dj και ραδιοφωνικός παραγωγός της Ελλάδας όπως τη χαρακτηρίζουν, -και όχι άδικα-, τον τελευταίο καιρό ζει εκεί.

Η επιλογή της προέκυψε κατά την περίοδο της πρώτης καραντίνας τον Μάρτιο του 2020 και μέχρι σήμερα και σε συνέντευξή της απάντησε για την επιλογή της.

Καραντίνα στο Διακοπτό… Ωραία εμπειρία;

Ήταν μια πολύ όμορφη συνθήκη μέσα στην καραντίνα, γιατί το να ζεις στην επαρχία δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συνέβαινε στις μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα. Η πρώτη καραντίνα ήταν πιο σκληρή. Το πρώτο καλοκαίρι ήμουν στον «Κουρσάρο» και απέφυγα τα ταξίδια. Το περασμένο καλοκαίρι ταξίδεψα πολύ σε όλη την Ελλάδα. Ηταν μια ευκαιρία για να μηδενίσω το κοντέρ και να επαναπροσδιορίσω πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο γιατί συνέχιζα να δουλεύω και ας μην είχα όλες αυτές τις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Ασχολήθηκα περισσότερο με έναν άλλο τομέα που είναι οι παραγωγές με remix και τραγούδια. Ηταν πιο ποιοτικός ο χρόνος που είχα και έκανα τα πράγματα όπως τα ήθελα. Είχαμε διάφορες παραγωγές μαζί με τον Σταμάτη Βάκρινο και για το εξωτερικό και για την Ελλάδα. Στο στούντιο που φτιάξαμε, έρχονταν και φίλοι και καλλιτέχνες από την Αθήνα. κάναμε τα ραντεβού μας εδώ και ήταν και γι’ αυτούς μια ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο, οπότε όλο αυτό το πράγμα το αγκαλιάσαμε και θα συνεχίζουμε και το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments