Οδηγός

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Ξεκινούν οι πληρωμές – Όλες οι ημερομηνίες

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Ξεκινούν οι πληρωμές – Όλες οι ημερομηνίες
Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Ξεκινούν από σήμερα πληρωμές για τους συνταξιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Ξεκινούν από σήμερα πληρωμές για τους συνταξιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ όπως η πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022 συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και πληρώνονται την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τον Φορέα και όχι νωρίτερα.

Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία

  • Στις 20 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ)  που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές  συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021
  • Επικουρικές Συντάξεις ΕΤΕΑΕΠ Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις μηνός Ιανουαρίου του 2022 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments