Lifestyle

“Στηρίζουμε τις γυναίκες” – Οι πρωταγωνίστριες του Sex & City σπάνε τη σιωπή τους

“Στηρίζουμε τις γυναίκες” – Οι πρωταγωνίστριες του Sex & City σπάνε τη σιωπή τους
Οι τρεις πρωταγωνίστιες του Sex And The City, And Just Like That... δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση τη Δευτέρα

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις μίλησαν για τις κατηγορίες για τις σεξουαλικές επιθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Κρις Νοθ.

Οι τρεις πρωταγωνίστιες του Sex And The City, And Just Like That… δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση τη Δευτέρα – την πρώτη τους αναφορά σχετικά με τους ισχυρισμούς δύο γυναικών.

«Είμαστε βαθιά λυπημένες που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Κρις Νοθ», ξεκίνησε η σύντομη ανακοίνωση. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές τους εμπειρίες. Ξέρουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει αυτό και τις επαινούμε γι’ αυτό».

Οι καταγγελίες

Την περασμένη εβδομάδα, ο ηθοποιός, 67 ετών, κατηγορήθηκε για βιασμό από δύο γυναίκες, οι οποίες μοιράστηκαν λεπτομέρειες για τις επιθέσεις τους στο The Hollywood Reporter.

Η μια ισχυρίστηκε ότι ήταν μόλις 22 ετών όταν ο Νοθ, τότε 49, της επιτέθηκε τόσο βίαια που χρειάστηκε ράμματα.

Η αναφορά αυτή οδήγησε άλλη μια γυναίκα να κατηγορήσει τη Νοθ ότι τη χούφτωσε, ενώ η ηθοποιός Ζόι Λίστερ-Τζόουνς θυμήθηκε τη συμπεριφορά που την έκανε να τον περιγράψει ως «αρπακτικό».

Και οι δύο γυναίκες  ισχυρίστηκαν ότι ο Νοθ έκανε σεξ μαζί τους μπροστά από έναν καθρέφτη.

Η πρώτη επίθεση φέρεται να έλαβε χώρα το 2004, ενώ η δεύτερη φέρεται να συνέβη το 2015, τρία χρόνια αφότου ο Νοθ παντρεύτηκε τη σύζυγό του, Τάρα Γουίλσον, με την οποία έχει δύο παιδιά.

Οι δύο γυναίκες ισχυρίζονται επίσης ότι οι επιθέσεις έγιναν σε ένα από τα σπίτια του Νοθ – η πρώτη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες και η δεύτερη στη Νέα Υόρκη – αφού ο ηθοποιός τις κάλεσε.

Και οι δύο ισχυρίζονται ότι η πρόσφατη δημοσιότητα γύρω από την κυκλοφορία του Sex and the City – And Just Like That – «προκάλεσε οδυνηρές αναμνήσεις» από τις συναντήσεις τους με τον Νοθ, ο οποίος ήταν ψηλά στην ατζέντα των ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα ως αποτέλεσμα του θανάτου του χαρακτήρα του, Mr. Big, στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς.

Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός

Σε δήλωσή του στο The Hollywood Reporter, ο Νοθ, ο οποίος έχει δύο γιους, παραδέχτηκε ότι είχε «συναινετικές συναντήσεις» με τις δύο γυναίκες, οι οποίες φέρονται να πραγματοποιήθηκαν ενώ ήταν σε σχέση με τη σύζυγό του. αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά κάθε κατηγορία ότι τους επιτέθηκε.

«Οι κατηγορίες εναντίον μου που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είναι πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες – το όχι πάντα σημαίνει όχι – αυτή είναι μια γραμμή που δεν παραβίασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές.

«Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες», είχε πει ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments