Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Στο σούπερ μάρκετ με βγάζουν σέλφι δεν μου είπαν κάτι για ακρίβεια

Άδωνις Γεωργιάδης: Στο σούπερ μάρκετ με βγάζουν σέλφι δεν μου είπαν κάτι για ακρίβεια
Πώς σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης τις ανατιμήσεις στα προϊόντα

Αίθηση προκάλεσε η φράση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1», ο οποίος είπε ότι πηγαίνει στα σουπερ μάρκετ προκειμένου να δει με τα ίδια του τα μάτια τις τιμές των προϊόντων, ενώ πρόσθεσε πως «δεν είδα κανέναν να πέφτει πάνω μου και να μου λέει ότι μας γδέρνουν οι τιμές. Αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω δεν υπάρχει». 

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο κόσμος τον σταματάει να του μιλήσει, χωρίς όμως να του παραπονεθεί κανείς για τις τιμές. «Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα τελευταία φορά στο σούπερ μάρκετ με έβγαλαν 7 σέλφι», είπε.

«Αυτό που περνάμε στην Ελλάδα το περνάει όλος ο πλανήτης, σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα. Ο κόσμος καταλαβαίνει καλύτερα από τους δημοσιογράφους ότι οι αυξήσεις σε ένα βαθμό είναι φέτος όπως έχουν τα πράγματα, αναπόφευκτες», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επανέλαβε πως το ζήτημα της ακρίβειας είναι παγκόσμιο φαινόμενο λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα κομμάτι της αύξησης της ενέργειας θα φτάσει και στον καταναλωτή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Δεν μπορεί όλος ο πλανήτης να πληρώνει παραπάνω για την ενέργεια πλην των Ελλήνων αυτό είναι ανεδαφικό» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση είναι παρούσα και σε αυτήν την κρίση.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments