Video

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει στα μπουζούκια στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996»

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω πάει στα μπουζούκια στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996»
Βασίλης Μπισμπίκης: «Έπαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μου αρέσουν τα μπουζούκια και πηγαίνω, και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη».

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης και φυσικά δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή κι αν την είχε δει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, πριν συνάψουν ερωτική σχέση.

«Έπαιζαν πάντα αυτά στην ζωή μου, μου άρεσαν τα μπουζούκια και πήγαινα. Γιατί ακούω κι αυτό τώρα ότι ο Μπισμπίκης πάει στα μπουζούκια. Και στην Βανδή και στον Κονταρό και στον Μαζωνάκη, παντού πήγαινα. Έχω πάει στην Δέσποινα Βανδή πολύ παλιά, το 1996» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Βασίλης Μπισμπίκης

«Παντού πάω, δεν έχω στεγανά»

«Μια χαρά ήταν, με τον Σφακιανάκη ήταν τότε. Παντού πάω, δεν έχω στεγανά ότι ο Μπισμπίκης πάει στα Εξάρχεια και στα rock bar. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό, ούτε είμαι κουλτουριάρης καθόλου» κατέληξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο της ζωής του που ζούσε σε φτηνά ξενοδοχεία, για τις δύο παραστάσεις που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί αλλά και για τον μεγάλο ερωτά του με την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Βασίλης Μπισμπίκης

«Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ»

«Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω.

Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά. Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments