Διεθνή

Μαράια Κάρεϊ: Το τεράστιο ποσό που κερδίζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas Is You»

Μαράια Κάρεϊ: Το τεράστιο ποσό που κερδίζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas Is You»
Μαράια Κάρεϊ: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κερδίζει κάθε Δεκέμβριο περίπου 599.000 -998.000 δολάρια μόνο από το «All I Want For Christmas Is You».

Χριστουγεννιάτικη παράδοση όπως το να στολίζουμε δέντρο ή να τρώμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες έχει γίνει το «All I Want for Christmas» της Μαράια Κάρεϊ  καθώς είναι ένα αδιάψευστα κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Πρεμιέρα του τραγουδιού για πρώτη φορά έγινε το 1994 και από τότε και κάθε χρόνο είναι στην playist μας είτε στο αμάξι είτε στο σπίτι μας. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η Μαράια Κάρεϊ κερδίζει ένα ιλιγγιώδες χρηματικό ποσό κάθε χρόνο μέσω των δικαιωμάτων. Μαράια Κάρεϊ

Το αστρονομικό ποσό

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Celebrity Net Worth, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός κερδίζει κάθε Δεκέμβριο περίπου 599.000 -998.000 δολάρια μόνο από το «All I Want For Christmas Is You».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπολογίζεται ότι κερδίζει ετησίως 380.000 αγγλικές λίρες από το τραγούδι, αν και είναι δύσκολο να επαληθευτεί το ποσό, καθώς η Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων προστατεύει τα μέλη της και δεν δίνει απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Η σημασία του τραγουδιού για εκείνη

Σε παλαιότερη συνέντευξή της  η τραγουδίστρια σχολίασε ότι σε αυτό το σημείο, το πιο σημαντικό για το «All I Want For Christmas Is You» δεν είναι οι εκπληκτικές πωλήσεις και η επιτυχία του στα charts. Αντιθέτως, σημείωσε ότι το πιο σημαντικό είναι τα συναισθήματα που προκαλεί το συγκεκριμένο τραγούδι στους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού της. Μαράια Κάρεϊ

«Ξέρεις τι; Δεν λέω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα στον κόσμο, αλλά με κάνει ευτυχισμένη. Και έχει κάνει πολλούς άλλους ανθρώπους χαρούμενους. Και όταν βλέπω τον κόσμο να χορεύει στους δρόμους το τραγούδι και να το βάζουν σε αυτά τα μεγάλα, τεράστια φεστιβάλ, αυτό είναι ό,τι σημαίνουν για μένα οι γιορτές», είπε αρχικά η Mariah Carey.

«Είναι οι αναμνήσεις. Αφορά τους ανθρώπους. Είναι το τραγούδι που σε μεταφέρει στις αναμνήσεις από τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις τις δικές σου νέες αναμνήσεις», υπογράμμισε για το «All I Want For Christmas Is You».

«Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις που συνδέονται με το τραγούδι, αλλά ο κόσμος έρχεται σε μένα και μου λέει για δικές του αναμνήσεις του. Και αυτό σημαίνει τα πάντα», κατέληξε η Mariah Carey.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments