Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 994: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 994: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 994: Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι της με τη Ματσιντέ, τον Αρίφ και την Κιγιμέτ, ώστε να αναζητήσουν τη Μελέκ.

Ελίφ – Επεισόδιο 994

Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι της με τη Ματσιντέ, τον Αρίφ και την Κιγιμέτ, ώστε να αναζητήσουν τη Μελέκ. Η Μελέκ αναστατώνεται όταν δεν βρίσκει στο σπίτι την Ελίφ και ο Μαχίρ την καθησυχάζει και της λέει πως θα την αναζητήσει εκείνος. Η Ελίφ όμως επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ χαίρεται, που την αγκαλιάζει ξανά αλλά και που βλέπει τη Ματσιντέ.

Η Μελέκ εξηγεί στη Ματσιντέ όσα πέρασαν εκείνη και η κόρη της και για ποιο λόγο έφυγαν από την έπαυλη κρυφά. Η Μελέκ μαθαίνει πως ο άντρας, που ρωτούσε για εκείνη και την Ελίφ, ήταν άνθρωπος της Ματσιντέ, ο Αρίφ.

Ελίφ – Επεισόδιο 994

Όλοι πια μαθαίνουν πως ο Ταρίκ είχε απαγάγει τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Μελέκ να επιστρέψει με την Ελίφ στην έπαυλη αλλά εκείνη αρνείται γιατί δεν θέλει να αφήσει μόνη της την Ασλί.

Η Ράνα ζητάει από τον Ρεσίτ και τον Ντογκάν να παρακολουθούν τη Μελέκ. Είναι φανερό πως έχει κάποιο σχέδιο σχετικά με τη Μελέκ αλλά και ένα σχέδιο για να καταστρέψει την οικογένεια Χακτανίρ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments