Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν νιώσω έτοιμη θα δείξω το πρόσωπό μου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν νιώσω έτοιμη θα δείξω το πρόσωπό μου
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά απάντησε σε πολύ κρίσιμες ερωτήσεις των διαδικτυακών followers της μέσω γνωστού κοινωνικού δικτύου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματάει την ζωή της και συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020. Ωστόσο δεν το βάζει κάτι και συνεχίζει να εμφανίζεται σε διάφορες δεξιώσεις, ενώ πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα

Πρόσφατα, μάλιστα απάντησε για πρώτη φορά σε ερωτήσεις των Followers της στο Instagram, θέλοντας να τους μιλήσει και να τους ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον τους για την πορεία της υγείας. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε και στην ερώτηση «Θα δείξεις ποτέ το πρόσωπό σου; Σε αγαπάμε», λέγοντας ότι: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη».

Μια άλλη ερώτηση που δέχτηκε έλεγε: «Πώς είσαι ψυχολογικά αυτή την περίοδο;». Με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να απαντά: «Είμαι λίγο αγχωμένη. Έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου. Είμαι μπερδεμένη και προσπαθώ να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα με τη γιατρό μου».

«Από πού αντλείς τόση δύναμη και θετικότητα ούτως ώστε να μπορείς να την μεταδίδεις;», την ρώτησε κάποιος άλλος διαδικτυακός της φίλος, με την ίδια να απαντά: «Παίρνω πολλή αγάπη από το περιβάλλον μου, κάτι που μπορεί να αλλάξει τα πάντα και αγαπώ πολύ τη ζωή».

«Πώς διαχειρίζεσαι την κατάσταση με την πανδημία; Σε αγχώνει η συναναστροφή ή είσαι ψύχραιμη;», ήταν μία ακόμη ερώτηση. «Έχω κάνει το εμβόλιο. Φυσικά, προσέχω πολύ, αλλά χωρίς να με πιάνει πανικός. Προσπαθώ να ακούω τους ειδικούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί σε πρόσωπο και σώμα, μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση έγινε η αξιολόγηση των τραυμάτων της

Την αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στο Παρίσι, έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία την συνοδεύει.

H παρουσιάστρια και επιχειρηματίας ενημερώνει με σειρά σύντομων βίντεο ότι βρίσκονται στο στρατιωτικό Percy Army Training Hospital, όπου θα γίνει αξιολόγηση των εγκαυμάτων της Ιωάννας, ενάμιση χρόνο μετά τη  επίθεση που δέχθηκε.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital. Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments